Csak szerintem tömeghülyeség a gyereknek adidas, nike cipőt venni?
Nem tudom minek erőltetik rá az anyukák/apukák a gyerekre a márkafüggőségüket már baba/kisgyerek korban....
És ezek a cipők csak arra jók hogy nagyzoljanak vele, de a bokájukat nem is tartja stb. Nem tudom miért nem azt helyezik előtérben hogy jó legyen a gyerek lábának...

Számomra eleve nem vagágy egy Adidas cipő pl. Ez egy sportmárka, amit én inkább sportoláshoz veszek vagy Nike cuccokat, azaz futáshoz, kondizáshoz, stb. Vannak sokkal márkásabb, drágább, vagányabb cipők. Amúgy meg, ami drága, nem feltétlenül jó.
Én a gyerekemnek úgy 4 éves koráig olyan cipőt veszek, amit az ortopéd orvos ajánlott, nincs semmi baj, csak az orvos azt mondta, hogy a gyerekeknek 4 éves korukig alakul ki a lábuk, járásuk, stb., így érdemes azokat venni, amelyek fogják rendesen a bokájukat. Én nagyon szeretem a Superfit cipőket, szerintem nagyon jó minőségűek és tök vagányak is vannak belőlük.
Én vettem egy Tommy Hilfigert a fiamnak, hogy milyen jól néz ki és vagány és szegénynek fájt benne a lába, úgyhogy többet nem hordjuk... Nagyon megérte annyi pénzt kidobni a semmiért. Úgyhogy én nem erőltetem ezt a vagányság dolgot. Nekem nagyon tetszenek a Converse gyerek cipők, akartam is venni, de most ártsak ezzel? Majd, ha nagyobb lesz, ő kiválasztja.
Szerintem, ha valaki szeretne vagánykodni, akkor a ruhában is bőven kiélheti magát, abban is vannak nagyon vagány cuccok. Mondjuk, írtam, én nem a Nike cuccokat vagy sport cuccokat tartom vagánynak, de ízlések és pofonok.
És szerintem, aki ilyen kényelmetlen, helytelen cipőt vesz a gyereknek 4 éves kor alatt, tuti, hogy szegény gyereknek felnőtt korában "bérletet" kell vennie az ortopédiára, sajnos:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!