Vajon átvertek? Szerintem nagyon lehúztak!
Most szóltak a munkahelyen, nekem, meg egy másik gyed-en lévő kolléganőmnek, hogy ki kell tölteni egy papírt, jövedelempótlékról, mert nem tudják, hogy igénylést, vagy továbbfolyósítást kell e kitölteni.Hát, kérem, most döbbentünk rá, hogy mi bizony nem kaptuk 2011-ben a jövedelempótlékot, a kompenzációt meg 2012-ben.Ilyenkor mi van?Követelhetem utólag?Munkaügyi per?vagy mi van?mert az durva, hogy majd 200 ezerrel megrövidítenek, mert a munkaügyis nincs a toppon.
Vagy nem tudom mi van.A tények:2011.márc.szültem, tgyás 2011 szeptemberéig, onnantól 2013 márc. gyed.
Ha valaki tudja írja meg most mi a teendő!Köszönöm.
De azt neked kellett volna intézni nem a munkáltatónak.
Egyébként csökkent a gyeded tavaly a 2011eshez képest.
105eze volt a gyeded?Hány gyerek után kapod te a családi adókedvezményt?
Most is te igényled a családiadókedvezményeket?
Mennyi volt a havi bruttó átlag kereseted a szülést megelőző évben?
És ilyen bruttóra hogy kaptál 105ezer gyedet ez lehetetlen ha csak nem voltak egyéb bérjellegű bevételeid. Nem a TGYÁS voltami 105ezer volt mert az stimmelne.
2011-be adójóváírást kaphattál, 2012ben kaphattál kompenzációt ha kértél. Az valszeg a jövedelem pótlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!