Vajon átvertek? Szerintem nagyon lehúztak!
Most szóltak a munkahelyen, nekem, meg egy másik gyed-en lévő kolléganőmnek, hogy ki kell tölteni egy papírt, jövedelempótlékról, mert nem tudják, hogy igénylést, vagy továbbfolyósítást kell e kitölteni.Hát, kérem, most döbbentünk rá, hogy mi bizony nem kaptuk 2011-ben a jövedelempótlékot, a kompenzációt meg 2012-ben.Ilyenkor mi van?Követelhetem utólag?Munkaügyi per?vagy mi van?mert az durva, hogy majd 200 ezerrel megrövidítenek, mert a munkaügyis nincs a toppon.
Vagy nem tudom mi van.A tények:2011.márc.szültem, tgyás 2011 szeptemberéig, onnantól 2013 márc. gyed.
Ha valaki tudja írja meg most mi a teendő!Köszönöm.
Lehet, hogy korábban valamit elcsesztek és akkor fizették ki. Volt egy ismerősöm aki pont akkor mint te szintén többet kapott mert valamit korábban elszámoltak.
Mennj be ott majd utánanéznek.
Nem vagyok jártas a témában, de ez hátha segít eligazodni:
nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.A 2011-es évben adókedvezményt kaptam, 2012-ben jöv.pótlékot, most pedig továbbfolyósítást kellett kérni.
Az, hogy miért volt annyi a gyedem decemberben már nem is érdekelt-a navnál csináltuk az adóbevallást az ügyintéző tételesen átnézett mindent és azt mondta minden oké.
A lényeg, nem lettem átverve.De ezentúl jobban figyelek az ilyen dolgokra az tuti!mindenkinek ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!