Nektek mennyire fontos a gyereket jól öltöztetni?
A kérdést azért tettem fel, mert egyre többet látom hogy az anyukák túlságosan is kiöltöztetik a gyereket a játszótérre. Ez csak számomra furcsa? Mármint nem nem zavar, csak szerintem nem túl kényelmes hogy kicsi gyerekeket (lányokat szoknyába,egybe ruhába, fiúkat farmer rövidnadrágba kis ingbe) öltöztetik. Na meg a legszebb csicsás szandálokba és nike/adidas stb cipőkben.
Nekem 19 hónapos a lányom, neki is van rengeteg szép ruhája, de játszótérre szerintem nem praktikus a "divatozás" én mindig kényelmes ruhát adok rá és olyat ami használtabb mert nem azért járunk játszóra hogy a ruhakollekcióját mutogassam.
Ki van még így ezzel? Mit gondoltok erről?
Én játszótérre általában kimondottan "játszósban" viszem a gyereket, aminél nem baj, ha esetleg kiszakad, és otthon összeöltöm, vagy homok- és fűfoltos lesz. Egyrészt fontos, hogy kényelmes legyen, másrészt a csinosabb ruháit azért sem adnám rá, mert érződne a hiányuk, ha úgy elkoszolódnának, hogy már nem lehetne ráadni utcára.
Mondjuk vittem már farmerban és ingben játszótérre, ami kényelmes volt, de éppen abban a szezonban sok ilyesmi darabunk volt, és nem volt belőle probléma, hogy ezeket befogtuk játszós ruhának.
Szia!Az én lányom 2,5 éves.Nekem fontos az hogy szépen öltözzön ha megyünk valahova,boltba,védőnőhöz stb.
Ha a játszótérre megyünk akkor általában átlagos ruhát adok rá.Olyat amit nem sajnálok ha esetleg nem jön ki belőle valami folt.Nekünk rengeteg Adidas ruha,cipő és szandál van.Azért választottam ezt a márkát,mert strapabíró,nem megy szét 2 hónap alatt mint a kínais.Már újszülött korától Adidasba öltözik.Persze nem csak az van.Szívesen viseljük a Next,Zara,Disney,meg a hasonló gyerek márkás ruhákat.
off: Jól szórakoztam azokon a válaszokon, ahol leszólják az olcsó kínait és dícsérik a drága márkásat :-) Ti még nem vettétek észre, hogy ugyanott gyártják mindkettőt???
on: Egy kisebb játszótér van közvetlenül mellettünk, oda tiszta, de esetleg kopottabb vagy az előző játszás kimoshatatlan nyomait viselő ruhákban is kimegyünk a lányommal. Viszont ha távolabbra megyünk játszani, esetleg üzletekben is megállunk közben, akkor oda figyelek arra, hogy mit adok rá. A márkákra nem figyelek, viszont arra igen, hogy minden 100%-os pamut, len esetleg más természetes anyag legyen. Az adidasnak is vannak irtó kényelmetlen műszálas vackai, amit én sem viselnék szívesen. És bizony a kínai üzletekben is találni nagyon jó minőségű pamut rucitak.
Egy válaszoló írt a harisnya pozitívumairól és tényleg igaza van, ennek ellenére én nagyon utálom, ezért lányomnak sem nagyon adom.
15
Fogd már meg a kínai cuccok anyagát. A felnőtt ruháról nem is beszélve. Én csak pamutot adok rájuk. Van aki beszól, hogy miért veszek meg a turiba 2 ezért nekik egy használtat mikor lehetne újat. Ja persze. De milyet? Én játszani, nyúzni, mindig turisat vagy kapottat adok rájuk. Azt nem sajnálom. És igen megveszem ott nekik, mert nem mindegy hogy 5 vagy 2 ezerért, illetve hogy 10 vagy 4-5ért kapok meg valamit (agyonhasználtat persze nem veszek meg.)
Ami drágább, boltba veszem, azt csak ha növik kifelé akkor fogjuk be.
Szerintem nincs már olyan hogy "nemcsinos" gyerekruha. Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!