Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy gyermekesek! Mi az oka...

Egy gyermekesek! Mi az oka hogy nem vállaltok még egy babát?

Figyelt kérdés
Állandó harc van a fejemben hogy kettő vagy egy, de végül mindig az egy mellé billen a mérleg. Nálatok mik az okok?
2013. máj. 5. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nálam teljesen egyértelmű, h nem igazán lehet több gyerekem, pedig én is kettőt szerettem volna anno és sajnálom,h nem lesz kistesója afiamnak: anyagilag nem bírnánk el felelősséggel két gyermeket és idős is vagyok hozzá, mert 10 év után estem teherbe. szerintem ennél keményebb indok kevés van :-(
2013. máj. 5. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvosi okokból az én részemről nem lehet több....már az elsőt is veszélyes volt kihordanom, plusz 3 alkalommal majdnem elveszítettük.
2013. máj. 5. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen egyszerű oka van. Ahol most dolgozom 3 órába vagyok bejelentve sőt nehéz fizikai munkát végzek, így nem is maradhatnék ha teherbe esnék, mert úgyis elmenne a baba. Tehát ez az oka, hogy a gyesből meg nem lehet 2 gyereket nevelni, még egyet sem. Inkább egyet de ezt normálisan és mindent megadunk neki, mint kettőt de nélkülözve. Ha lesz normális munkahelyem jöhet a tesó is, még van egy kis időm. :-)
2013. máj. 5. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiam 11 hónapos, kis korkülönbséggel biztos hogy nem vállalnék második gyereket, viszont, ha visszamegyek dolgozni, akkor nem fogok tudni 4-5 év múlva újra eljönni babázni. Ügyvéd vagyok, itt ezt sajnos nem igazán lehet megtenni. Másrészt azt is őszintén bevallom, hogy úgy érzem nekem elég 1 gyerek.
2013. máj. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!