Egy gyermekesek nem vehetik igénybe a szocpolt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 11:22
1/5 A kérdező kommentje:
Építeni szeretnénk anyukám portájára..
Megvan a munkaviszony is meg vagyunk esküdve.. be kell jelenteni az igényt el kell kezdenünk építeni és majd a számlákat bevinni, kijönnek ellenőrizni a házat és már utalnak is????
2012. máj. 6. 11:29
2/5 anonim válasza:
De igen, csak a kritériumoknak utánna kell olvasni. Korhatárba bele fértek-e. Van -e már lakásotok. Csaj új ingatlanra lehet, vagy használt bővítésére, de akkor csak a fele jár. Alá lehet írni másik babára, amit x éven belül kell teljesíteni. Azt hiszem csak hitellel adják, és ha bele gondolsz 13% kb. most a kamat, ami azt jelenti, ha felveszel 10 milliót, annak havi 100.000 Ft kb. A kamata, és még + a tőke. Szóval egy új 20.milliós lakás ami 2 szobás, kb. 50 nm, havi törlesztőrészlet kb. 250.000 Ft. De megvan szabva hogy mekkorának kell lennie az ingatlannak, hány szoba, mekkorák lehetnek a szobák ...
3/5 anonim válasza:
Bocsi, én úgy tudom, egy gyermekesek nem vehetnek fel szocpolt és ún. fél szocpol sincs. Mi is ebben a cipőben járunk. Ahogy olvastam a híreket, újra felvetették a félszocpol lehetőségét, illetve, hogy kevesen tudnak a jelenlegi helyzetben élni a támogatással, ezért hátha kiterjesztik az egy gyermekesekre is a szocpol támogatást. Már gondolkodtam, hogy írok ez ügyben valahová, csak nem vettem erőt magamon.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk semmiféleképpen bevállalni úgy még egy gyereket hogy nincs még házunk.. de még akkor is elgondolkodnánk a dolgon, a mai világban..
2012. máj. 9. 18:53
5/5 anonim válasza:
Egy gyerekkel le vagyunk tojva...szokd meg..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!