Most komolyan mi értelme a "szerintetek terhes vagyok? " jellegű kérdéseknek?
Nem tudom és rohadt idegesítő, hogy ilyenekkel van tele gyk.
Én a teherbeesés/terhesség témakört messzire elkerülöm, csak elég nehéz, mert 10-ből kb. 5 kérdés ebben a 2 témakörben van (csak a főkategóriákat nyitom meg).
Komolyan túlzásnak tartom amit némelyik felnőtt nő művel, amikor gyereket akar. Totál kifordulnak magukból és csak ezen kattognak, így persze könnyen beképzelnek olyan tünetet, ami igazából nincs is vagy eddig is megvolt, pl. "1 hete múlt el a menzeszem, 2 napja voltunk együtt és most gyorsabban ver a szívem, ez a baba miatt lehet?"
Persze értem, hogy sokaknak már évek óta nem jön össze, de sajnos elég sokan vannak olyanok, akik már rögtön ovuteszttel és számolgatással kezdik a próbálkozást és persze be van osztva a szex ideje is már az első perctől fogva...
ÓÓÓÓÓ :-D :-D :-D
Szétröhögtem magam a válaszaitokon,h.tényleg mit művelnek!!!
Ami az én véleményem az minden válaszoló válaszában le van írva,nem irom le én is!
Kész vagyok ezektől a tesztelősöktől!:-D
Én is voltam pár kérdésnél,túl magas volt a százalékom,gondoltam módosítok rajta!Megtörtént!:-D
Igen, én is osztom a többség véleményét!
Megnézhetitek a százalékom is, volt ez 88 is, de miután mindenhol őszintén válaszolok, már csak itt tartok :-)
Egyébként amíg nem jártam ide a gyakorira, el sem tudtam képzelni, hogy létezik ilyen fanatikus tesztelgetés.
Nekem 3 gyermekem van, nem mind jött össze kapásból, az elsőre sokat vártunk, de életemben összesen 4 db DM-es 1000 Ft-os tesztet csináltam meg. Mind az igazat mutatta, egyértelműen. Ennyi :-)
Én anno úgy csináltam, hogy amikor nem jött meg pár napig, vettem egy tesztet (kb. 800 Ft volt 2 db vmelyik drogériában) és ha pozitív volt, bejelentkeztem a nődokihoz, ha meg negatív és továbbra sem jött meg, akkor 1 hét elteltével csináltam egy másik tesztet.
2 gyerekem van, meg tavaly volt egy missed ab, ebből kifolyólag életemben 3 pozitív teszt volt a kezemben.
Ja és ha akarnék még egy gyereket, akkor is így csinálnám...
Nekem a nagy kedvencem, amikor felraknak egy egyértelműen tök pozitív tesztet "ti is látjátok?" kérdéssel. Csak azért, hogy 10-20 ember leírja, hogy "igen, gratulálok, boldog babavárást/igen, ott a pocaklakó...". Elhiszem, hogy hosszú próbálkozás után örül neki, de miért nem a családjának, ne adj isten a párjának mutogatja a tesztet. Miért kell vad idegen embereknek? Vagy esetleg egyből felhívná időpontért a nőgyógyászát, hogy minél előbb saját szemével láthassa a petezsákot...
a másik, amitől felmegy bennem a pumpa "x hetes terhes vagyok és vérzek" kezdetű kérdések. Ép ésszel nem tudom felfogni, hogy felnőtt nő, aki terhes, és elkezd vérezni, itt kérdezősködjön, ahelyett, hogy bármi áron eljusson az orvoshoz...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Na, újabb gyöngyszem...azt hiszi, 3 hetes terhes...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!