Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a Saul nevet adni...

Szerintetek a Saul nevet adni nem ciki?

Figyelt kérdés
Ismerős akarja adni a gyerekének, szerintem égés.
2013. máj. 3. 21:07
1 2
 1/12 Takacs Laszlo 15 válasza:
Miert lenne eges,csak szokatlan.
2013. máj. 3. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még,szegény gyerek!
2013. máj. 3. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Az en gyerekemnek nem adnam, de ha nekik ez tetszik, akkor miert ne. Izlesek es pofonok...
2013. máj. 3. 21:17
 4/12 A kérdező kommentje:

1: Csak gondolkozzál egy kicsit... név eredet stb... Igazi bélyeg lesz annak a gyereknek.

De ha attól eltekintünk, hogy lehet egy kicsi babának ilyen nevet adni, hát nem tudom, én nem adnám, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel.

2013. máj. 3. 21:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Persze mindenki azt ad, amit akar, és környezetemben adtak már elég fura neveket, de valahogy ennél éreztem először azt, hogy igazi kitolás szegény gyerekkel.
2013. máj. 3. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem az
2013. máj. 3. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem jó név, ismertem ilyen nevű fiút!!!

Miért lenne ciki egy babának!?

Az ember csak 1-2 évig baba, majd felnő, s utánna egy felnőtt embernek, férfinak nagyon is jó név!!!

Na meg ha utánna nézel, a nevek fele Héber eredetű!

Akkor ennyi erővel a Dávid is egy ciki név!?

semmivel sem különb a Saul-nál!!!

Akkor lehetne a Zalán is egy ciki név, mer egy megyérőlkapta a gyerek a nevét, vagy faluról, vagy Alma meg gyümölcs...

Azt hiszem a felfogásoddal van gondd...

2013. máj. 4. 08:26
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
De jó vagy 7-es válaszoló, én már nem is írok semmit, csak osztom a véleményed!!!! :)
2013. máj. 4. 12:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy meg Pál apostol is lecseréltette, mert annyira ronda. :D
2013. máj. 4. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem a kiakadásod, akkor mi van amikor valaki Frodó-nak, Ronaldó-nak, vagy Fradika-nak nevezi a gyerekét? Szerintem ez sokkal cikibb.

Szóval ennél sokkalta égőbb neveket is hallottam már, ehhez képest a Saul nem is az.

És ha azt nézzük, hogy mennyire ronda, akkor Béla se szebb.

2013. máj. 5. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!