Miért nem lehet bevezetni, ha a nő a ffi akarta ellenére vállalja a gyereket, akkor ne kérhessen gyt-t?
Számtalan helyzet van, hogy vagy felelőtlenségből, vagy baleset során (gumi elszakad, gyógyszer mellett stb) sikerül be a baba. Ha a lány ragaszkodik a megtartásához, annak ellenére, hogy a fiú közölte, hogy semmiképp sem szeretné, vagyis egyedül bevállalja, akkor miért nem lehet azt megcsinálni, hogy ne kötelezhesse a fiút gyt-re?
Mert azért lássuk be egy 4-5 hetes zigóta még nem érez semmit, nincs tudata, erre hivatkozva nem lehet megtartani! És egy gyereknek nem csonka család kell!
De ha a lány ragaszkodik hozzá, azzal nemcsak a saját élete felől dönt, hanem a fiúé felől is!
Nő vagyok, de ez szerintem ez nagyon nem igazságos!
nem vagyok érintett, nincs gyerekem, férjnél vagyok, 23 éves.
az ihlette, hogy annyi kérdést olvasok, ahol a pasi nem akarta nem tudta vállalni a gyereket, a nő döntött, és most fizettet...
szerintem ott már gondok vannak, ha a nőt "zavarni" kell. Egyrészt. Másrészt itt nem az a lényeg, hogy hogy esett teherbe. Ennyi erővel akkor a nő miért feküdt le vele védekezés nélkül, vagy miért nem vett be bogyót?
Simán mondhatja, hogy szedi a gyógyszert, közbe meg nem.
Látom, itt állatira okos mindenki. És mi van akkor, ha a nő azt közli a férfival, hogy meddő, és nincs szükség védekezésre, meg a nő arról is biztosítja a férfit, hogy egyébként sem akarna babát, majd láss csodát, teherbe esik, és megtartja a gyereket? Akkor mi van? Akkor is a férfi a hibás, mert elhitte, amit a nő mond?
Az élet nem fekete-fehér, nem lehet az internet előtt ülve egyszerűen eldönteni, hogy "hülye férfi, miért nem húzott gumit". Jogos a kérdező felvetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!