Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem lehet bevezetni, ha...

Miért nem lehet bevezetni, ha a nő a ffi akarta ellenére vállalja a gyereket, akkor ne kérhessen gyt-t?

Figyelt kérdés

Számtalan helyzet van, hogy vagy felelőtlenségből, vagy baleset során (gumi elszakad, gyógyszer mellett stb) sikerül be a baba. Ha a lány ragaszkodik a megtartásához, annak ellenére, hogy a fiú közölte, hogy semmiképp sem szeretné, vagyis egyedül bevállalja, akkor miért nem lehet azt megcsinálni, hogy ne kötelezhesse a fiút gyt-re?

Mert azért lássuk be egy 4-5 hetes zigóta még nem érez semmit, nincs tudata, erre hivatkozva nem lehet megtartani! És egy gyereknek nem csonka család kell!

De ha a lány ragaszkodik hozzá, azzal nemcsak a saját élete felől dönt, hanem a fiúé felől is!

Nő vagyok, de ez szerintem ez nagyon nem igazságos!

2013. máj. 2. 13:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem egy anya teljesen soha nem tud elfelejteni egy abortuszt. Meg vannak olyan nők, akik képtelenek elvetetni egy magzatot. Igazából, azért fura a kérdésed mert azt sugallja, hogy a teherbeesés és azt azt követő események csak a nő felelőssége, és a ha a férfi nem akar gyereket, akkor semmit se lehessen számon kérni rajta. Azért ez nem így működik. Megkérdezhetem mi ihlette a kérdést? Mert így látatlanban az fordult meg a fejemben, hogy esetleg a párodnak kell gyerektartást fizetnie egy korábban általa nem kívánt gyermek után.
2013. máj. 2. 23:07
 22/28 anonim ***** válasza:
59%
A férfinek minden egyes alkalommal van döntési lehetősége: húz gumit vagy nem. Ha nem húz, akkor viselje a döntése következményeit felnőtt módjára, aki szexel azt ne lepje meg,h gyerek lesz belőle...
2013. máj. 3. 09:03
 23/28 A kérdező kommentje:

nem vagyok érintett, nincs gyerekem, férjnél vagyok, 23 éves.

az ihlette, hogy annyi kérdést olvasok, ahol a pasi nem akarta nem tudta vállalni a gyereket, a nő döntött, és most fizettet...

2013. máj. 3. 21:15
 24/28 anonim ***** válasza:
58%
És ki döntött úgy,hogy megk.úr egy nőt gumi nélkül,vagy elszakadt gumi esetén ki nem zavarta el a nőt esemény utáni tablettáért?
2013. máj. 3. 22:18
 25/28 A kérdező kommentje:

szerintem ott már gondok vannak, ha a nőt "zavarni" kell. Egyrészt. Másrészt itt nem az a lényeg, hogy hogy esett teherbe. Ennyi erővel akkor a nő miért feküdt le vele védekezés nélkül, vagy miért nem vett be bogyót?

Simán mondhatja, hogy szedi a gyógyszert, közbe meg nem.

2013. máj. 4. 09:16
 26/28 anonim ***** válasza:
54%
Ugyanazt a sz.art rágjuk,de mindegy. A lényeg,hogy mindkét fél számára adottak a védekezési lehetőségek. És szabadon eldöntheti mindenki,hogy védekezik vagy bízik a szerencsében. Ez utóbbi esetben pedig viselje a következményeket! A te bugyuta javaslatod arra lenne jó,hogy minden felelősséget a nőre hárítson,holott nemcsak ő volt felelőtlen! A nő viszi a saját terhét (gyerek vagy abortusz) bárhogy is nézzük. Míg a pasi vígan élhet tovább,legfeljebb a fizetése egy részéről lemond egy ideig. Ha meg abortuszra megy a nő,akkor a pasit semmi nem fogja nyomasztani,hisz még fizetni sem kell!
2013. máj. 4. 09:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Látom, itt állatira okos mindenki. És mi van akkor, ha a nő azt közli a férfival, hogy meddő, és nincs szükség védekezésre, meg a nő arról is biztosítja a férfit, hogy egyébként sem akarna babát, majd láss csodát, teherbe esik, és megtartja a gyereket? Akkor mi van? Akkor is a férfi a hibás, mert elhitte, amit a nő mond?

Az élet nem fekete-fehér, nem lehet az internet előtt ülve egyszerűen eldönteni, hogy "hülye férfi, miért nem húzott gumit". Jogos a kérdező felvetése.

2013. okt. 3. 16:44
 28/28 anonim ***** válasza:
26-os: Az abortusz jelenleg 30 ezerbe kerül, plusz sok helyen hálapénzt is elvárnak, ha a nő azt akarja, hogy ne bánjanak úgy vele, mint egy ronggyal.
2013. okt. 3. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!