Miért nem lehet bevezetni, ha a nő a ffi akarta ellenére vállalja a gyereket, akkor ne kérhessen gyt-t?
Számtalan helyzet van, hogy vagy felelőtlenségből, vagy baleset során (gumi elszakad, gyógyszer mellett stb) sikerül be a baba. Ha a lány ragaszkodik a megtartásához, annak ellenére, hogy a fiú közölte, hogy semmiképp sem szeretné, vagyis egyedül bevállalja, akkor miért nem lehet azt megcsinálni, hogy ne kötelezhesse a fiút gyt-re?
Mert azért lássuk be egy 4-5 hetes zigóta még nem érez semmit, nincs tudata, erre hivatkozva nem lehet megtartani! És egy gyereknek nem csonka család kell!
De ha a lány ragaszkodik hozzá, azzal nemcsak a saját élete felől dönt, hanem a fiúé felől is!
Nő vagyok, de ez szerintem ez nagyon nem igazságos!
ha tervezett, próbálkozás előtt leírják, hogy ketten tervezték a babát, mindketten szeretnék
ha becsúszik és mindketten szeretnék, azt írják le
ha becsúszik és a ffi nem akarja, akkor azt írják le
Aha, és mi van akkor ha a pasi lusta védekezni vagy "ne aggódj majd kiveszem időben stb. stb". és a nő mégis terhes lesz, pasi persze utólag már mossa kezeit nem akarja megtartani ő azt írja nem tervezték, a nő hülye lenne azt írni (ha meg akarja tartani) hogy nem tervezte így ő azt írja de igen tervezték és a pasi nem védekezett...
na és akkor patthelyzet. Ilyenkor mi van?
Értem amit írsz amúgy mert ez egy olyan helyzet (nem akarnak gyereket de mégis besikeredik és a nő meg is szüli) amikor a pasi számára nincs jó megoldás hiszen ha akarja ha nem lett egy gyereke és ennyi. Ha nem teljesen szívtelen akkor nem fogja tudni elfelejteni mintha mi se történt volna, hogy vhol van egy fia/lánya- ugyanakkor nevelgessen olyannal gyereket akivel egyáltalán nem tervezett komolyabban na az is gáz és a gyereknek az se jó ha utálják egymást a szülei.
"Miért nem lehet bevezetni, ha a nő a ffi akarta ellenére vállalja a gyereket, akkor ne kérhessen gyt-t?"
miért nem lehet megtenni, hogy aki nem akar gyereket az nem dug felelőtlenül össze vissza?
már bocs, de nem egy tamagotchiról van szó, hanem egy életről!?!
nem vagyok abortusz ellenes, de azért felháborít, hogy ha valaki vállalja a tettei következményét akkor még ő a szemét? hát könyörgöm, védekezzen aki nem akar gyereket vagy még egyszerűbb, ne éljen nemi életet!
Hány éves vagy?
Ha egy ffi nem akar gyereket, neki is módjában áll védekezni.
Abortuszra nem kényszeríthetsz egy nőt sem. Ha ennyire nem akar a ffi gyereket, köttesse el magát, miért a nő menjen műtétre?
az elköttetés egy végleges dolog, azért nem ugyan az...
ha véletlen volt, akkor is el lehet dönteni hogy akarja vagy sem. A pasi akkor is mondhatja, hogy NEM. innentől ha a nő megtartja, az ő felelőssége. Nem minden szex előtt kell papírt írni, csak ha tervezik, vagy ha "besikerül"
Itt ha "besikerül" a ffinak kell nyilatkozni. Ha tervezik, mindkettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!