Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férfiak mennyire vágynak...

A férfiak mennyire vágynak egy gyerekre és mikor?

Figyelt kérdés

2013. máj. 1. 16:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8-9-es ez az eddigi legjobb érv!
2013. máj. 1. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Mikor már nem gyerekek és megvan minden a gyerekhez!Ugyértem anyagi háttér biztonság párom igy gondolkodott...

14 éve voltunk együtt mikor azt mondta na most jöhet a baba és jött is rögtön már 3 éves még mindig együtt vagyunk de már egy család ő is felnőtt már nem gyerek..)))csak egy kicsit most tervezzük a kistesót.)

Ő 35 én 34 voltam mikor született a baba de legalább ugymond kiéltük magunkat..)

2013. máj. 3. 07:47
 13/13 anonim ***** válasza:
A férjem 26 évesen (egy idősek vagyunk) szeretett volna gyereket. Én hallani nem akartam róla. Majd 30 évesen mondtam azt, hogy akkor gondolkodhatunk egy kisbabában. Nagyon jó apuka.
2013. máj. 26. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!