A környezetemben rengeteg anyuka hiszi azt hogy holnap a családi a számlájukon. Lesz. Igaz hogy csak 3. -án? Nem hiszik el nekem.

igen :)
Ez most egy burkolt családipótlékos kérdés volt? hogy mikor is lesz pontosan rajta?
:)

egyszerűen nem tudom megérteni azokat, hogy mire vállaltak gyereket, akik ennyire számolgatják, mikor kapják már meg a pénzt...
nem a kérdezőre gondolok, de annyi de annyi ilyen kérdést látni, és nem hiszem, hogy az összesnél csak átmeneti gond miatt lenne sürgős...

Meg màr nem azért, de mi pénz Mo.-on a csalàdi?? Fõleg ha egy gyerekesrõl beszélünk?
Nekünk vagy egy àramszàmla vagy 4-5 napi kajapénz.

utolsó!!!
Végigolvasnàd nagy kegyesen az egész kérdés, íràst??
Köszönjük!

Hàt akkor fõleg nem êrtem a vàlaszodat :D
Mindegy is :)

Én meg azt nem értem,hogy egyesek miért nem hiszik el,hogy van ilyen,hogy nincs?
Mi például rendesen dolgoztunk,én 100ezer alatti összeget kerestem.Bevállaltunk gyereket és minden rendben volt.Bevállaltunk még egyet és bár hó végén nem estem kétségbe,hogy nincs mit enni,de fényesen se éltünk.1 év alatt annyit emelkedtek az árak és csökkent az amúgy sem magas gyedem,hogy bizony már én is várom a családit.Igaz általában tudom,hogy mikor jön meg a számlára,de várom!
Nem sokkal,de jobb lesz a helyzet,ha visszamegyek dolgozni.
Egyszer fent,egyszer lent!Sajna mi most lent és nem önhibánkból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!