Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért terjedt el az a nézet,...

Miért terjedt el az a nézet, hogy kis korkülönbség=jó testvérek lesznek?

Figyelt kérdés
Ti is ezt tapasztaljátok?
2013. ápr. 29. 18:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mert vannak akik ezt tapasztalták.Öcsém és köztem 2,5 év van de nem így tervezték ám,az elején jól elvoltunk aztán jó sok évig öltük egymást,most már 20on évesek vagyunk,elbeszélgetünk,elvagyunk,de ha több korkülönbség van köztünk sem lenne rosszabb a kapcsolatunk.

Nekem nem szimpatikus az 1-2 évenként potyogtassunk gyereket elképzelés,sori munkára emlékeztet,tulajdonképpen a környezetemben mindegyik anyuka ki van aki kevés korkülönbséggel vállalt gyereket,még több olyan barátnőm rokonom i van akik között 4-5 év van és szuper tesók együtt buliznak már 20on évesen.Ha tehetem 3-4-5 év korkülönbség lesz a gyerekeim között,hogy ne munka,és kínszenvedés legyen az elő pár év,mert tudom magamról,hogy nem élvezném,hogy muszájból sorba szülöm a gyerekeket csak mert azt mondják kis korkülönbség kell.

2013. ápr. 30. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!