Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkóság volt...

Szerintetek bunkóság volt szólnom?

Figyelt kérdés

Társasházban lakunk, aminek egy nagyon pici udvara van, ráadásul a gyerekszoba ablaka pont az udvarra néz.

Az én lányom reggel 8-fél 9-ig szokott aludni, és elég nyűgös is szokott lenni, ha ennél korábban kell valamiért kelni.

A házban vannak más gyerekek is, akik reggel fél 8 körül indulnak oviba. Ezzel nincs is baj, természetes, hogy mindenkinek más az életritmusa, és persze nem lehet síri csöndben elindulni gyerekkel. De minden reggel arra ébred a lányom negyed 8, fél 8 körül, hogy a fiúk vagy rohangálnak, kiabálnak negyed órát a lépcsőházban, a korlátot verve, vagy az ablak alatt tartanak nem kis hangerővel motorversenyt.

Én jóban voltam eddig az anyukájukkal, és ezután se szeretnék rosszban lenni. Ma reggel már betelt a pohár, mert tegnap reggel, és ma reggel is erre ébredt a lányom, hiába szóltam rá többször is a 3 fiúra, hogy kicsit csendesebbek legyenek. Felmentem, és kicsit idegesen ugyan, de nem bunkó stílusban kértem meg az anyukájukat, hogy a fiúk ne verjék már föl reggelente a lányomat, amíg ő a legkisebbel elkészül fent a lakásban. Láttam rajta, hogy rosszul esett neki.

Szerintetek bunkó dolog volt szólnom?

2013. ápr. 29. 14:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
26%

Ugyan hagyjál már.:D Eszedbe jutott hogy a hintát is szétverik?:D

És te most szolsz neki először és még meg is kérdezed hogy bunko vagy-e.

Amugy kérdeztél és szerintem igen bunkó vagy de ha nem bologat valaki mint egy kiskutya hogy nem persze nem vagy az.Tök jogos hiszen a hintát is szétverik és még ki tudja milyen elvetemültek.

DE egy kérdésem van hozzád........

HA ennyire biztos vagy abban hogy helyesen cselekedtél.....MINEK KÉRDEZED MEG?:)

2013. ápr. 29. 15:44
 22/27 anonim ***** válasza:
48%

Konkrétan azért buktam ki mert egy csomoan leirták hogy nincs teljesen igazad.

erre elkezdted szinezni hogy verik az ajtod szétverik a hintát és egyből ilyen mosogatos és kávézos körítést raktál hozzá mintha a mosogatás kávézgatás ugyanolyan lenne...

De tudod mit meggyőztél nem vagy bunkó:)

2013. ápr. 29. 15:47
 23/27 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem irigyellek kérdező a szomszéd miatt :(( Mi lesz még később vajon...mikor majd ezek a fiúk kiskamaszok lesznek (nemsoká eljön) és ott bandáznak majd a ház előtt, alatt...Akkor már nem reggeli felverés lesz hanem esti baromkodás.

Tudom mert felettünk meg kamasz gyerekek laknak elvált anyuka neveli őket és sokszor megy éjszakába melózni szegény, na és olyankor a gyerekek áthívják a fél haveri kört és indul a buli...este 12kor szoktam felmenni menetrendszerűen hogy na akkor most már itt az elég. Mondjuk nem balhéznak, olyankor szó nélkül hazamennek a többiek, na de miért nekem kell állandóan szólni??

2013. ápr. 29. 15:50
 24/27 A kérdező kommentje:
Jókat mosolygok itt magamban, de mindegy. Én kulturált véleményekre voltam kíváncsi, és köszönöm azoknak, akik ezt meg is tették, akár az egyik, akár a másik oldalon.
2013. ápr. 29. 16:05
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

kizártnak tartom, hogy anyuka kiküldi őket a folyosóra, mert idegesítik a gyerekek.

ha mégis így van, küldd ki rájuk a családvédelmiseket:)

2013. ápr. 29. 16:08
 26/27 anonim ***** válasza:
32%

Kedves Kérdező!

Nagyon megértelek, engem is borzasztóan zavarna, ha bárki felverné a babámat. Ha nem sértőn mondtad az anyukának, amit mondtál, akkor dehogy voltál bunkó.

A baj az, hogy hihetetlenül kevés idő, erő, vagy akár igény van a gyereknevelésre, így 10-ből 9 visítva szalad egy társasház folyosóján. Ne legyen már kérdés, hogy ez nem ideális állapot. Hogy tekintettel vagyunk a másikra, az 1 éves kor felett fontos (lenne). Dehát a felnőttek sem így élnek, s ezt adják tovább.

2013. ápr. 29. 18:08
 27/27 anonim ***** válasza:
... és ezek a "felnőttek" még le is pontoznak...:)
2013. ápr. 30. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!