Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkóság volt...

Szerintetek bunkóság volt szólnom?

Figyelt kérdés

Társasházban lakunk, aminek egy nagyon pici udvara van, ráadásul a gyerekszoba ablaka pont az udvarra néz.

Az én lányom reggel 8-fél 9-ig szokott aludni, és elég nyűgös is szokott lenni, ha ennél korábban kell valamiért kelni.

A házban vannak más gyerekek is, akik reggel fél 8 körül indulnak oviba. Ezzel nincs is baj, természetes, hogy mindenkinek más az életritmusa, és persze nem lehet síri csöndben elindulni gyerekkel. De minden reggel arra ébred a lányom negyed 8, fél 8 körül, hogy a fiúk vagy rohangálnak, kiabálnak negyed órát a lépcsőházban, a korlátot verve, vagy az ablak alatt tartanak nem kis hangerővel motorversenyt.

Én jóban voltam eddig az anyukájukkal, és ezután se szeretnék rosszban lenni. Ma reggel már betelt a pohár, mert tegnap reggel, és ma reggel is erre ébredt a lányom, hiába szóltam rá többször is a 3 fiúra, hogy kicsit csendesebbek legyenek. Felmentem, és kicsit idegesen ugyan, de nem bunkó stílusban kértem meg az anyukájukat, hogy a fiúk ne verjék már föl reggelente a lányomat, amíg ő a legkisebbel elkészül fent a lakásban. Láttam rajta, hogy rosszul esett neki.

Szerintetek bunkó dolog volt szólnom?

2013. ápr. 29. 14:02
1 2 3
 11/27 Norandi ***** válasza:
9. Itt most nem az általános zajokról van szó,hanem az olyanokról,mint pl a korlátverés.
2013. ápr. 29. 14:23
 12/27 anonim ***** válasza:
44%

Már gondoltam, hogy szólok a repülőnek, hogy halkabban berregjen a ház felett, mert felébredt rá a gyerek és kénytelen voltam visszaaltatni...

hogy miért is kell nekünk a kórház közelében laknunk, ahol folyton jár a mentőhelikopter.

És mi van azokkal, akik templom közelében laknak,,,?

2013. ápr. 29. 14:27
 13/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Te hogy oldanád meg ennyi gyerekkel?

2013. ápr. 29. 14:28
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

4es vagyok, nekem mondjuk eszembe nem jutna lehajtani őket a ház elé mondván hogy akkor nekem egyszerűbb készülődni,de ez én vagyok.

Igyekszünk minél gyorsabban megoldani a házon való áthaladást (nekünk se mindig sikerül mert utolsó pillanatban mikor 2 gyerek már kint, a harmadiknak eszébe jut hogy sürgős pisilhetnékje van stb.) de azért mindennap nem csinálunk rendszert ebből.

Tudod az a baj akinek ez magától nem jut eszébe hogy nem hagyom szabadjára a gyerekeimet ha nincsenek megnevelve etéren hogy korlátverés és más ajtajának verése - annak te hiába szólsz.

Mert amíg veri a korlátot meg más ajtaját (mert mondjuk még kicsi és nem tudja hogy nem szabad) addig ott állok mellette és szajkózom évekig is akár hogy ezt nem lehet nem szabad stb. Ha pedig már megtanulta akkor nyilván már leengedem egyedül.

2013. ápr. 29. 14:38
 15/27 A kérdező kommentje:

Kedves Symbios!

Már ne haragudj, de ha engem idegesít az akárhány gyerekem, amíg megiszom a kávémat, akkor inkább elküldöm addig jó messzire őket, hogy én ne halljam, csak mást zavarjanak, ne engem?

Hidd el, nálunk is vannak zajok, főút mellett lakunk, mindenki indul reggel dolgozni. De én húzzam a rövidebbet, mert lent lakom? Akkor legközelebb ha nekem van dolgom, és zavar a gyerekem, küldjem fel másik emeletre, másnak kiabáljon addig, amíg én elmosogatok?

2013. ápr. 29. 14:40
 16/27 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem olyan kicsi gyerekekről van szó. A legkisebb 4 múlt, a legnagyobb 7.
2013. ápr. 29. 14:42
 17/27 anonim ***** válasza:
18%

A kérdésedben még semmilyen ajtoverésről nem irtál érdekes....

Aztán meg azt írod hogy kávézgat meg mosogat közbe meg fent írod hogy a legkisebbet öltözteti hasonlo.

Negyed óráról van szó és ezen háborogsz.....

2013. ápr. 29. 15:04
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

szerintem teljesen érthető, amit a kérdező ír, nem kell négyzetre emelni a repülőzúgással meg stb.

Nem tudom, ti mit szólnátok, ha minden egyes reggel le-föl rohangálnának a gyerekek a lépcsőházban, kiabálnánk, vernék a korlátot.

Szerintem érthető kérés, hogy ne 'vágja le őket" arra a kis udvarra, hogy nyugiban tudja öltöztetni a legkisebbet.

A kérdező nem azt írta, hogy a másik 4 gyerek anyja mosogat meg kávézik, csak azt a példát hozta fel, hogy ő sem küldi fel a másodikra ordítani a gyereket, amíg Ő kávézik, vagy mosogat.

Szövegértés egyes, leül!

2013. ápr. 29. 15:36
 19/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem, az olyan kedves hozzászólókat, mint Te, kedves Utolsó! Szóval én biztosan hazudok! Ha gondolod, nagyon szívesen megosztok veled minden részletet, amit nem írtam a kérdésbe! Igen, sokszor verik az ajtót, dobálják le az emeletről a játékaikat, verik a korlátot. Napi rendszerességgel. A lightosabb napokon csak simán ordítoznak negyed órát az ablak alatt. És tudod, annyi épp elég, hogy az én gyerekemet felverjék. Itt nem a negyed óráról van szó, hanem ez minden napos dolog. Csak tippelek, hogy mit csinál addig fent, de én nem csapom ki felügyelet nélkül a gyerekemet az udvarra, ha az nem tud viselkedni.

És ha nagyon érdeklődsz, képzeld, még egy hintát se lehet felszerelni az udvaron, mert mindent szétvernek. Volt már rá példa sajnos!

2013. ápr. 29. 15:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az előző kommentem már nem az utolsó, hanem az előtte lévő hozzászólónak ment
2013. ápr. 29. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!