Szerintetek ez bunkóság volt?
Közeli rokonom kiosztott, hogy nem normális, ahogyan nevelem a gyerekem, mert kétszer is rájuk szóltam, hogy amíg altatok, legyenek tökéletesen csendben.
(Évente 1x találkozunk, így is fel volt pörögve a gyerek, ha zajt hallott volna a másik szobából, tuti átmegy és nem alszik. Sajnos volt már hogy túlpörgött és tudom milyen vacak akkor neki alvás nélkül...)
Szia!
Sajnos vannak ilyen rokonok!
Nem értik meg, hogy olyankor csendben kell lenni és kész.
Én is kaptam már ezért kiosztást!!!
Na azóta se jött hozzánk senki, mi meg nem megyünk feléjük, csak sajnos ők az én szüleim:(.
Üdv két gyermekes Anyuka.
Én is így vagyok, már hogy akkor alszanak csak el ha csend van. Nekem tesómék szoktak jönni és irtó hangosan beszélnek röhögnek dörmögnek stb. tökre behallatszik a gyerekekhez, naná hogy úgy nem akarnak aludni...
de én is kiosztottam őket, hogy menjenek ki vagy sétáljanak egyet ha nem bírnak csöndben maradni mert aztán ha hisztis nyűgös a gyerek azt persze nem bírják és segíteni nem segítenek.
Mondtam nekik majd ha lesz gyerekük visszatérünk erre a dologra hogy miért is van szüksége nappal alvásra egy 2-3 évesnek pl...
Addig meg legyenek szívesek csinálják azt amit mondok.
Megsértődhetnek nyugodtan. De nem szoktak szerencsére.
#5 én is csak ezt vártam el
és pont nem érdekelt h megsértődik e vagy sem
amúgy nem sértődtek meg :-) sőt még a nagyoknak is mondták h halkabban aludna a kicsi...
de szerintem semmi köze hozzá h neveled a gyereked ha megkérted valamire akkor illene megcsinálni pláne ha gyerekről van szó
köszönöm, megnyugodtam :) amúgy kedvesen kértem őket hogy legyenek csendben.
Nagyon rosszul esett, hogy azt mondták, nem nevelem normálisan :( ja és ráadásul nekik nincs is gyerekük.
5-össel értek egyet, nálunk is ez van. Bár nálunk szerencsére nem sértődött meg senki, csak volt akire többször is rá kellett szólni.
Bár ti vagytok otthon, de furcsa hogy vendégeket hívsz utána pedig 20-30 percig nem szólalhatnak meg. Bocs, nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!