Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez bunkóság volt?

Szerintetek ez bunkóság volt?

Figyelt kérdés

Közeli rokonom kiosztott, hogy nem normális, ahogyan nevelem a gyerekem, mert kétszer is rájuk szóltam, hogy amíg altatok, legyenek tökéletesen csendben.

(Évente 1x találkozunk, így is fel volt pörögve a gyerek, ha zajt hallott volna a másik szobából, tuti átmegy és nem alszik. Sajnos volt már hogy túlpörgött és tudom milyen vacak akkor neki alvás nélkül...)

2012. aug. 10. 13:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Na ezen tuti vita lesz. Jönnek majd az okosok akik szerint szokja csak a gyerek hogy nem síri csendben alszik, mertmileszkésőbb!

Ilyenkor odaadnám a gyereket, hogy altassák el, én meg jó hangosan tévéznék a szomszéd szobában.

Két gyerekem van. Mndkettőnél volt olyan mikor a légyzümmögésre is ébredtek, és volt hogy a légkalapácsra sem. Ez van. Aki meg ezen megsértődik kinyalhatja, vagy nem kell jönni hozzánk alvásidőben.

2012. aug. 10. 13:57
 12/14 A kérdező kommentje:

2 hétig nálunk nyaraltak... vagyis nem az volt, hogy eljöttek dumálni és ebből 30 percet csendben kellett lenniük.

Nekem is változó a gyerekem szokása, van amikor tényleg síri csend kell és úgy is mindig felnyüszög, máskor lazán elaszik kvázi altatás nélkül és semmire nem ébred fel 3 órán át.

2012. aug. 10. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyerek?

Én nem hívnék senkit így nyaralni, főleg nem 2 hétre. A testvéreim szoktak jönni pár napra, de ők ismerik a napirendet és tiszteletben is tartják. De te azt írtad, nem is vagytok olyan jóban.

2012. aug. 10. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyerekük, akkor aztán tudják, hogy miről van szó. Egyik füleden be a másikon meg ki, savanyú nekik a szőlő, nem kell törődni velük.
2012. aug. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!