Szerintetek ez bunkóság volt?
Közeli rokonom kiosztott, hogy nem normális, ahogyan nevelem a gyerekem, mert kétszer is rájuk szóltam, hogy amíg altatok, legyenek tökéletesen csendben.
(Évente 1x találkozunk, így is fel volt pörögve a gyerek, ha zajt hallott volna a másik szobából, tuti átmegy és nem alszik. Sajnos volt már hogy túlpörgött és tudom milyen vacak akkor neki alvás nélkül...)
Na ezen tuti vita lesz. Jönnek majd az okosok akik szerint szokja csak a gyerek hogy nem síri csendben alszik, mertmileszkésőbb!
Ilyenkor odaadnám a gyereket, hogy altassák el, én meg jó hangosan tévéznék a szomszéd szobában.
Két gyerekem van. Mndkettőnél volt olyan mikor a légyzümmögésre is ébredtek, és volt hogy a légkalapácsra sem. Ez van. Aki meg ezen megsértődik kinyalhatja, vagy nem kell jönni hozzánk alvásidőben.
2 hétig nálunk nyaraltak... vagyis nem az volt, hogy eljöttek dumálni és ebből 30 percet csendben kellett lenniük.
Nekem is változó a gyerekem szokása, van amikor tényleg síri csend kell és úgy is mindig felnyüszög, máskor lazán elaszik kvázi altatás nélkül és semmire nem ébred fel 3 órán át.
Hány éves a gyerek?
Én nem hívnék senkit így nyaralni, főleg nem 2 hétre. A testvéreim szoktak jönni pár napra, de ők ismerik a napirendet és tiszteletben is tartják. De te azt írtad, nem is vagytok olyan jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!