Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehetek a gyerekeim nyuszi/miku...

Ehetek a gyerekeim nyuszi/mikulás csokijából, vagy totál bunkóság? Te mit teszel?

Figyelt kérdés
Csemetéim rendszeresen nagy mennyiséget kapnak: tőlünk, nagyszülőktől + dédmama + nagynénik. kb. 1 kg-ot fejenként. Én nem, vagy alig kapok, ők meg az orrom előtt majszolják a Tibit, Milkát, Bocit, a legjobb fajtából. ÉS SZERETEM A CSOKOLÁDÉT! És szégyenlem magam, hogy megkívánom, de kérni tőlük ciki.
2010. ápr. 7. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én délután pont egy Tibi nyuszit csemegéztem, amit a kisfiam kapott!

Észre sem vette, hogy eltűnt!

Kímélem a fogacskáit!!! *-*

2010. ápr. 7. 22:17
 2/12 anonim válasza:
100%
és mért nem kínálnak meg??
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én fiam kap ilyet én kérek tőle és szívesen ad:)
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is megettem a 16 hónapos lányom csikinyulainak nagy részét. :) Én nem "avattam" őt be ebbe a gaztettembe, mert akkor ő is kért volna, és csokit csak mérsékelten adok neki, egy-egy csipetet néha.. nem akarom, hogy rákapjon már most.. Később úgyse tudom megakadályozni..

De nekem, hogy elmúljon a lelkiismeret-furdalásom, hogy milyen gonosz anya vagyok... ha felfalok egy csokinyulat, utána szoktam neki pucolni egy mandarint, és boldogan elcsócsálja, így én is megnyugtatom magam, és ő is jobban jár :))))

2010. ápr. 7. 22:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is nagy édességfaló vagyok és a kisfiam is tudja ezt, nálunk úgy van, hogy ha ő kap egyet, kér egy másikat is az illetőtől és azt félreteszi nekem, és odahozza. Tündéri, ahogy gondoskodik a falánk anyjáról :-)))
2010. ápr. 7. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

En is epp most jarok ra az egyik csokinyulra a hutobe....:)

Bar lelkiismeret furdalasom nincs mert meg csak 9 honapos es neha kap egy kis csokit,de az is mindig szekrekedest okoz nala.

A kiloim miatt nagyobb a lelkiismeret furdalasom....:(

2010. ápr. 8. 01:27
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Én inkább valami sütit sütök ezekből a csokikból. Így a lányom sem nyammog állandóan édességet és mindenki kaphat belőle. + hasznosabbnak látom a hazai sütit, mint ezeket a csokikat. Pont most fogyott el az utolsó mikulás is, jöhetnek a nyuszik :)
2010. ápr. 8. 07:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát a milkából,bociból nem sütök sütit!

Titokban én is rájárok,de van egy sztorim:

Az unokahúgom 4-5 éves lehetett(akkor még egyetlen gyerek a családban).Húsvét,rengeteg csoki.Mindig szépen kirakta az ablakba,vagy a polcára.A bátyám bekapott néha egy bárányt,néha egy csibét,de egy reggel szörnyű sírásra ébredtek.Eltűnt a nyuszi mama!Az árván maradt gyerekek,tojások stb... bekerültek a szekrénybe.

2010. ápr. 8. 08:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki kérni, sőt arra kell megtanítanod, hogy adjon, hogy szótfogadjon. Legalábbis a dédink tökre örül ha a lányom megosztja vele abármit. Sütibe sütöm én is! Bár idén finomakat kaptunk, nem gagyikat! Meg magvakat mazsolát gyümölcsöt kértem inkább, hogy azt hozzon a nyuszi.Imádja az aszalt sárgabarackot! Mennyi idős agyerek? mert ha még nincs iskolás akkor nem fogja számolgatni mennyije van. Nyugodtan majszolj bele és fogd rá a nyuszira!
2010. ápr. 8. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyél belőle nyugodtan :) Nekem két és fél éves a fiam, egy vagonnyi csokit kapott húsvétra, ennyit fél év alatt sem lehet megenni, na ná, hogy én is ettem belőle. Pl. tegnap délután, amikor hazaértem, láttam, hogy a sok eszemmel kint hagytam a konyhaasztalon egy csokitojást, és pont rásütött a nap és totál megolvadt, azt én pusztítottam be, mert imádom az olvadt csokit :) De amúgy meg is szokott kínálni, vagy megkérdezem, hogy "Adsz anyának egy falatot?" és már dugja is a számba :D

p

2010. ápr. 8. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!