Ehetek a gyerekeim nyuszi/mikulás csokijából, vagy totál bunkóság? Te mit teszel?
Szia!
Én délután pont egy Tibi nyuszit csemegéztem, amit a kisfiam kapott!
Észre sem vette, hogy eltűnt!
Kímélem a fogacskáit!!! *-*
Én is megettem a 16 hónapos lányom csikinyulainak nagy részét. :) Én nem "avattam" őt be ebbe a gaztettembe, mert akkor ő is kért volna, és csokit csak mérsékelten adok neki, egy-egy csipetet néha.. nem akarom, hogy rákapjon már most.. Később úgyse tudom megakadályozni..
De nekem, hogy elmúljon a lelkiismeret-furdalásom, hogy milyen gonosz anya vagyok... ha felfalok egy csokinyulat, utána szoktam neki pucolni egy mandarint, és boldogan elcsócsálja, így én is megnyugtatom magam, és ő is jobban jár :))))
En is epp most jarok ra az egyik csokinyulra a hutobe....:)
Bar lelkiismeret furdalasom nincs mert meg csak 9 honapos es neha kap egy kis csokit,de az is mindig szekrekedest okoz nala.
A kiloim miatt nagyobb a lelkiismeret furdalasom....:(
Hát a milkából,bociból nem sütök sütit!
Titokban én is rájárok,de van egy sztorim:
Az unokahúgom 4-5 éves lehetett(akkor még egyetlen gyerek a családban).Húsvét,rengeteg csoki.Mindig szépen kirakta az ablakba,vagy a polcára.A bátyám bekapott néha egy bárányt,néha egy csibét,de egy reggel szörnyű sírásra ébredtek.Eltűnt a nyuszi mama!Az árván maradt gyerekek,tojások stb... bekerültek a szekrénybe.
Egyél belőle nyugodtan :) Nekem két és fél éves a fiam, egy vagonnyi csokit kapott húsvétra, ennyit fél év alatt sem lehet megenni, na ná, hogy én is ettem belőle. Pl. tegnap délután, amikor hazaértem, láttam, hogy a sok eszemmel kint hagytam a konyhaasztalon egy csokitojást, és pont rásütött a nap és totál megolvadt, azt én pusztítottam be, mert imádom az olvadt csokit :) De amúgy meg is szokott kínálni, vagy megkérdezem, hogy "Adsz anyának egy falatot?" és már dugja is a számba :D
p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!