Besafe tulajdonos anyukák, nektek nincs ilyen problémátok?
Van egy Besafe Comfort X3 ülése a lányomnak, de gondom van vele! Ez az a típus, aminek kemény a fejtámlája.
3 hónapja használjuk, sokat autózunk, és kell a jó ülés. A lányom 11,5 kg, 2,5 éves, 88 cm, vékony testalkatú, előtte egy Concord ultimaxban ült, az most a kicsi tesójáé.
A bajom, hogy amikor elalszik, a feje nagyon-nagyon előrebukik, szinte a mellkasára. Baromi kényelmetlen neki az alvás, nem is alszik sokat, de ismétlem, sokat utazunk, és ez így nagyon nem jó! Voltam már a boltban (mert persze a papírjait elvesztettem az ülésnek, és a használatiját is), elmondtam, hogy mi a baj, de érdemben semmit nem tudtak mondani. Az öv jól van meghúzva, a fejtámlát állíthatom akárhogy, sehogy nem segít. A szűkítőt is ki-be rakosgattam, de semmi nem segít.
A ti gyereketek hogy alszanak az ülésben, nekik nem bicsaklik előre a fejük?
Segítsetek kérlek, mert ha megint ülést kell vennem, kiszaladok a világból...
De, sajnos ez nálunk is felmerül.
Most rendszeresítettem egy nyakpárnát a kocsiba, remélem ez megoldja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!