Mi a véleményetek arról ha egy fiatal anyuka csinosan öltözködik?
Én ilyen beszólókkal még nem találkoztam. Megnéztem a képeket is. Amit 15ös tett fel én is, a körülöttem lévők is így öltözködnek a játszón is. Budapesten élünk, ha ez számít. Nem tudom mások hol, akik a beszólogatást kapják.
Normálisan nézek ki akár itthon, akár a játszón, akár ha elmegyünk valahova. Alkalomhoz illően. Egy rövidnadrág és egy topp szép időben pont játszóteres :) De hordok ruhákat is, szűk nadrágokat is. Itthon sem vagyok elnyúlt, bő cuccokba, nincsenek kimondottan "itthoni" ruháim. Max takarításhoz :)
Le kell tojni, mások mit gondolnak. Meg amúgy is, egy fiatal NŐ miért ne öltözködhetne csinosan? Akár anyuka, akár nem, az tök mindegy. Én pl. pont a fiam kicsi korában éltem az ilyen csinis korszakomat, amikor sokat hordtam magassarkút, miniszoknyát, jobban kivágott cuccokat, meg hasonlókat. Szóval amikor 1-2 éves gyerekem volt, én meg 22 körül voltam. Közben leszoktam erről, de nem azért, mert nem "anyukás" így öltözni, meg nem is azért, mert "öreg" lennék (elvégre csak 26 vagyok), csak egyszerűen jobban szeretem már a kényelmesebb cuccokat. Ilyeneket: [link]
De ha kivágott, hát kivágott, nem fogok liszteszsákban járni, csak mert egyeseknek nem tetszik, hogy van mellem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!