Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy fiatal anyuka csinosan öltözködik?

Figyelt kérdés
a kérdésem alatt gondolok itt arra,hogy fiatalos próbál maradni elvégre nem 40 éves.Esetlegesen olyan felsőt vesz fel amiben kilátszik a dekoltázsa(nem kiesnek a mellei).A ruháján található ocelot minta.Vagy combig érő rövidnadrágot vesz fel.Tehát nem ku**ásan öltözködik de nem is annyira visszafogottan.
2013. ápr. 29. 12:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

Mi lenne ezzel a baj? Szerintem semmi. Inkább az a baj, hogy sok anyuka "otthoniasodik" és lógó foltos göncök vannak rajta még a játszótéren is.

Szóval legyél csak csinos! :.)

2013. ápr. 29. 12:34
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat.

Párom hívta fel a figyelmemet tegnap,hogy attól,hogy anyuka vagyok miért nem veszem fel a terhességem előtti csinos ruháimat!?

Bevallom kellemetlenül éreztem magamat mikor felvettem,mert arra gondoltam mit szólnak az utcán?

2013. ápr. 29. 12:36
 3/23 anonim ***** válasza:
79%
Na én nem vagyok fiatal anyuka (34 vagyok) de szeretek csinosan öltözni. Nem a középkorban élünk. Nem öltözök kihívóan, szerintem a mai divat nem is ilyen, inkább elmentünk a visszafogottabb, elegánsabb vonal felé. (persze nem apácás) Ami nekem nagyon ínyemre van :)
2013. ápr. 29. 12:39
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
23 éves vagyok,van egy 2 éves fiam,úgy öltözök,mint előtt, a pólóimon általában van minta,van miki egeres felsőm is,simán felveszek dekoltázsos felsőt,rövid nadrágot szoknyát,sportos is vagyok,de elegáns is,tűsarkút sosem szerettem inkább babacipő,szandi,sport cipő,papucs, télen csizma,strandon bikinit veszek fel,nem értem miért probléma,hogy fiatalon fiatalosan öltözöm, a 44 éves anyukám is csinos és fiatalos miért ne lehetne,jól áll neki
2013. ápr. 29. 12:40
 5/23 anonim ***** válasza:
67%
Engem soha nem érdekel, mit szólnak mások, főleg nem a ruháimhoz, öltözködésemhez. Úgy öltözködöm, ahogyan én jól érzem magam. Nem járok tűsarkúban, mert nem tudok benne menni, de magassarkút igenis felveszek, ha elmegyünk valahová, csinosan öltözöm, játszótérre sem foltos 2Xl-es pólóban megyek az 55kg-mal, hanem kényelmes, de nem trampli öltözékben. Engem még soha nem szóltak meg. 29vagyok még csak, mikor öltözzek csinosan, majd 60-70-évesen?? Ne foglalkozz senkivel. Aki ilyenen fennakad, az csupán csak irigy.
2013. ápr. 29. 12:41
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőimmel (szintén anyukák) pont a napokban beszélgettünk erről, ugyanis az egyikőjükön egy szép ruha volt (térd alattig érő), és ahogy elhaladt a babakocsival egy női társaság mellett megjegyezték, hogy szégyen, hogy anyukaként így öltözik. Hát szerintünk meg az szégyen, ha valaki így gondolkodik. Miért kéne egy anyukának csadorban járnia? Ugyan úgy joga van csinosan öltözni, mint bárki másnak.
2013. ápr. 29. 12:42
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj, ha ízléses. azért itthon nagyon keverik a divatos szót a közönségessel. 3
2013. ápr. 29. 12:43
 8/23 A kérdező kommentje:

6-os látod ezektől a megjegyzésektől félek.

Igazából azért mert ha valaki beszólna az utcán nem hiszem,hogy szó nélkül bírnám hagyni.Viszont a páromnak is tetszeni akarok,így ha megyünk valahova nem akarok topis lenni.Azt szeretném ha büszke lenne rám és nem szégyellne...

Remélem értitek mit motyogok.:)

2013. ápr. 29. 12:46
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező a beszólogatósakkal nincs értelme foglalkozni,pláne azoknak jár a szájuk ilyenkor akik igénytelenül mennek mindenhova és azt mondják anyukaként nem érnek rá foglalkozni magukkal,ráadásul jobban felfigyelnek arra aki foltos,nyúlott,igénytelen,mint aki csinos.
2013. ápr. 29. 12:48
 10/23 anonim ***** válasza:
76%

7es vagyok, szóval, vannak ruhadarabok, amelyek szerintem nem állnak jól egy bizonyos kor után, mondjuk 30-35 után én már nem vennék föl extra rövidnadrágot, mert változik a testem és már nem olyan a combom, mint huszonévesen, nem csúnya, de már más. Illetve nem túl ízléses, pedig fiatalosan öltözködöm nagyon. Persze, vannak rövidnadrágjaim, de inkább a kertbe, strandra, stb.

Nekem mindig szép volt a dekoltázsom, most is 30 után szoptatás után is megmaradt, de már nem rakom úgy ki a mellem, mint huszonévesen tettem. Félreértés ne essék, szép ruháim vannak, mindig megveszem az aktuális darabokat a Zara, Mango, Promod és stb. üzletekben, de már kevésbé rövidet, átlátszót, kivágottat:) Talán, mert már komolytalannak gondolom. De nincs gond az ízléses csinos ruhákkal, mindenkinek mások a határai. És nem mindegy, hova veszi föl az ember a kivágott és/vagy rövid ruhákat.

2013. ápr. 29. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!