Mi a véleményetek arról ha egy fiatal anyuka csinosan öltözködik?
Mi lenne ezzel a baj? Szerintem semmi. Inkább az a baj, hogy sok anyuka "otthoniasodik" és lógó foltos göncök vannak rajta még a játszótéren is.
Szóval legyél csak csinos! :.)
Köszönöm szépen a válaszodat.
Párom hívta fel a figyelmemet tegnap,hogy attól,hogy anyuka vagyok miért nem veszem fel a terhességem előtti csinos ruháimat!?
Bevallom kellemetlenül éreztem magamat mikor felvettem,mert arra gondoltam mit szólnak az utcán?
6-os látod ezektől a megjegyzésektől félek.
Igazából azért mert ha valaki beszólna az utcán nem hiszem,hogy szó nélkül bírnám hagyni.Viszont a páromnak is tetszeni akarok,így ha megyünk valahova nem akarok topis lenni.Azt szeretném ha büszke lenne rám és nem szégyellne...
Remélem értitek mit motyogok.:)
7es vagyok, szóval, vannak ruhadarabok, amelyek szerintem nem állnak jól egy bizonyos kor után, mondjuk 30-35 után én már nem vennék föl extra rövidnadrágot, mert változik a testem és már nem olyan a combom, mint huszonévesen, nem csúnya, de már más. Illetve nem túl ízléses, pedig fiatalosan öltözködöm nagyon. Persze, vannak rövidnadrágjaim, de inkább a kertbe, strandra, stb.
Nekem mindig szép volt a dekoltázsom, most is 30 után szoptatás után is megmaradt, de már nem rakom úgy ki a mellem, mint huszonévesen tettem. Félreértés ne essék, szép ruháim vannak, mindig megveszem az aktuális darabokat a Zara, Mango, Promod és stb. üzletekben, de már kevésbé rövidet, átlátszót, kivágottat:) Talán, mert már komolytalannak gondolom. De nincs gond az ízléses csinos ruhákkal, mindenkinek mások a határai. És nem mindegy, hova veszi föl az ember a kivágott és/vagy rövid ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!