Mi a véleményetek arról ha egy fiatal anyuka csinosan öltözködik?
Nem, nem értjük:) Főleg azt hogy mit érdekel téged valamilyen besavanyodott idegen mit mond :)
Attól hogy valaki szül nem megy el az ízlése, nem szűnik meg létezni, "csak" anya lesz.
Engem nem érdekel mások véleménye, azt veszem fel, amiben jól érzem magam, nyilván a jó ízlés határain belül. :)
Ma éppen így öltöztem:
Járunk egy játszóra, a barátnőmék társasházához. Na, ott aztán megy a sugdolózás a másik háta mögött, rendszeresen kapom én is (persze nem a szemembe), hogy mi a fenének így kiöltözni? Most komolyan nem értem, miért érdekel mást, én miben vagyok? Ha koszos lesz, kimosom, és kész.
Ne foglalkozz másokkal. 26 éves vagyok, 2 éves a lányom, nem fogok egsész nyáron beöltözve járni. :D
Van pár csíkom még a terhesség idejéből a combomon, de nem igazán zavar. :) Én is úgy gondolom, hogy a csinos és a hivalkodó nem ugyanaz. Ahol engem leszólnak, oda csupa mackónadrágos anyuka jár, nem véletlen, hogy én vagyok a mumus. :D
De szerencsére nincs ez mindenhol így.
Ez éppen H&M, a felső és a naci is. :)
Amúgy még az Orsay, Tally Wejil jön szóba nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!