Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy fiatal anyuka csinosan öltözködik?

Figyelt kérdés
a kérdésem alatt gondolok itt arra,hogy fiatalos próbál maradni elvégre nem 40 éves.Esetlegesen olyan felsőt vesz fel amiben kilátszik a dekoltázsa(nem kiesnek a mellei).A ruháján található ocelot minta.Vagy combig érő rövidnadrágot vesz fel.Tehát nem ku**ásan öltözködik de nem is annyira visszafogottan.
2013. ápr. 29. 12:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem, nem értjük:) Főleg azt hogy mit érdekel téged valamilyen besavanyodott idegen mit mond :)

Attól hogy valaki szül nem megy el az ízlése, nem szűnik meg létezni, "csak" anya lesz.

2013. ápr. 29. 12:51
 12/23 A kérdező kommentje:

Még van mit fogynom sajnos maradt rajtam bőven a terhesség óta felesleg.Ma is megyünk sétálni és úgy gondoltam ebben megyek.Jobb képet nem tudtam csinálni de ez egy felső és egy buggyosabb rövidnaci illetve a kedvenc sarum.(imádom):)

[link]

[link]

2013. ápr. 29. 12:53
 13/23 anonim ***** válasza:
7es vagyok megint, még annyit, hogy tényleg nem mindegy, hogy az aktuális ruha ízléses-e és megfelelő helyre vetted-e föl. Mint írtam, én nagyon követem a divatot, divatosan öltözködöm, szeretek is vásárolni, és még soha nem néztek rám csúnyán az utcán, ilyennel nem szembesültem.
2013. ápr. 29. 12:54
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozgat le de én minden válaszolónak zöldet adtam.
2013. ápr. 29. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel mások véleménye, azt veszem fel, amiben jól érzem magam, nyilván a jó ízlés határain belül. :)

Ma éppen így öltöztem:

[link]

Járunk egy játszóra, a barátnőmék társasházához. Na, ott aztán megy a sugdolózás a másik háta mögött, rendszeresen kapom én is (persze nem a szemembe), hogy mi a fenének így kiöltözni? Most komolyan nem értem, miért érdekel mást, én miben vagyok? Ha koszos lesz, kimosom, és kész.

Ne foglalkozz másokkal. 26 éves vagyok, 2 éves a lányom, nem fogok egsész nyáron beöltözve járni. :D

2013. ápr. 29. 13:03
 16/23 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok és 6 hónapos a lányom.Mi a barátnőmmel szoktunk sétálni és úgy érzem,látom,hogy ő kezd kicsit topis lenni...:( Nem akarok így járni.Ő 27 éves.
2013. ápr. 29. 13:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
15, szerintem nem baj, ha az ember szépen felöltözik a játszótérre, én is úgy szoktam. És, amit belinkeltél, az abszolút nyári visszafogott ruha, játszóra is simán elmegy, nem közönséges. Én nem vennék föl rövidnacit most, mert megint terhes vagyok és kijött megint a narancsbőr, nem sok, de engem nagyon zavar:) Bár, a nagy melegben lehet feladom az elveimet és én is rövidnadrágozok.
2013. ápr. 29. 13:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Van pár csíkom még a terhesség idejéből a combomon, de nem igazán zavar. :) Én is úgy gondolom, hogy a csinos és a hivalkodó nem ugyanaz. Ahol engem leszólnak, oda csupa mackónadrágos anyuka jár, nem véletlen, hogy én vagyok a mumus. :D

De szerencsére nincs ez mindenhol így.

2013. ápr. 29. 13:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
15-ös nagyon tetszik a ruhád, nekem is hasonló az ízlésem :) szerintem teljesen rendben van, megkérdezhetem milyen üzletekben szoktál vásárolni?
2013. ápr. 29. 13:12
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez éppen H&M, a felső és a naci is. :)

Amúgy még az Orsay, Tally Wejil jön szóba nálam.

2013. ápr. 29. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!