Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok gyerekülést?

Ajánlanátok gyerekülést?

Figyelt kérdés

Még nem aktuális de muszáj előre tervezni. A hordózónk autóba hordozóként 10kg-ig autósülésként 13kg-ig használható. Persze én nem szeretném eddig mert vannak olyan autósülések amik 9-25-kg-ig jók. Szóval amikor 9kg-os lesz a babónk akkor szeretnék venni autósülést, csak nem tudom milyet. Annyi féle van. Tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm. 9-36kg-os is van tudom csak sok helyen olvasom az még nem úgy van kialakítva. Ez igaz?

Link is érdekelne:) Köszönöm a válaszokat:)

2009. szept. 27. 10:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk ilyen van. 8,5 kilósan kezdtük el használni,mert nem maradt meg a hordozóban.

A lányom imádja (már 2 éve használja)

[link]

2009. szept. 30. 11:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Ami a 10:52es belinkelt az a Recaro gyártja. Lényegében ugyanaz, csak az olcsóbb kistesója:-)
2009. szept. 30. 12:22
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi ezt vettük:

[link]

nekünk nagyon bejött és a gyerek is imádja.belepróbáltuk és nagyon jó.Van ülés szűkítője,mi kb 6hónaposan kezdtük használni,3fokozatban dönthető így nem okozott gondot.Nem beszélve arról,hogy ami hordozónk volt borzalmas volt,bár 40e ft-os volt chicco de olyan rossz kialakítással,hogy szerencsétlen gyerek alatt ki kellett bélelni,mert össze roggyant a hordozóban.Nem is maradt meg benne így örültünk a váltásnak.Nagyobbat akartunk venni,de rájöttünk az nem jó,mert nagyon nagy volt.És ez is kb 3éves koráig kihasználható,ha meg lesz egy tesó megörökli ő ezt.

amúgy nem is hiszem,hogy kitart évekig a huzata miatt,mert bár masszív erős de csak foltozódik kopik stb,főleg ha sokat van használva.Mi lassan egy éve használjuk de nagyon jó .amit még nagyon néztünk,hogy puha.Némelyik olyan kemény fapados volt,pedig nem az árra mentünk.A drágábbak közt is nagyon sok tök kemény volt.Így a gyerek döntött.Ebbe beleraktuk és vigyorgott meg tettszett neki,ez maradt.Csak ajánlani tudom.És eredeti ferrari,ők meg nem kummantják el a teszteket mint tudjuk.15hós baba mamája

2009. szept. 30. 13:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!

mi ezt vettük:

[link]

2009. szept. 30. 15:05
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a linkeket:) Pierre Cardin ülést mi is néztük...tetszik is, de olvastam olyat hogy nem biztonságos? Szerintetek? Amúgy most gondolkodom erősen milyet vegyünk.
2009. szept. 30. 16:04
 16/22 anonim ***** válasza:
A pierre cardin szerintem nem biztonságos, de nézd meg! Hasonlíts össze egy a műanyag részét egy jól tesztelt üléssel. Erősebben rátámaszkodsz és szanaszét törik. Csak a minimális elvárásoknak felel meg, ezért gyárthatják, és nem véletlenül nem tesztelik.
2009. okt. 1. 14:03
 17/22 A kérdező kommentje:
Ezeket a törésteszteket hol tudnám megnézni? Linket kérek szépen:) Köszönöm:):):)
2009. okt. 1. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:
2009. okt. 1. 18:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi, de magyar nyelven esetleg?
2009. okt. 1. 19:12
 20/22 anonim ***** válasza:
A baba újságban szokott lenni összehasonlítás.Tavaly a Recaro és a Römer vezetett.
2009. okt. 1. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!