Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok gyerekülést ami...

Ajánlanátok gyerekülést ami dönthető?

Figyelt kérdés
Nem ismerjük ezeket az üléseket, a 6 hónapos lányunk pedig kezdi kinőni a hordozót. Egyik ismerősünk mondta, hogy dönthető legyen, de nem tudom az milyen. Ezért szeretném véleményeteket kérni ki milyet használ, hogy kegalább interneten utána tudjak nézni. Köszönöm ha válaszoltok!
2009. szept. 18. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:

szia. mi ezt vettük:

[link]

2009. szept. 18. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi Maxi Cosi Priori XP-t vettünk. 3 fokozatban dönthető az ülés, akár menet közben lehet állítani. Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.

17 hós kislány anyukája

2009. szept. 18. 13:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. szept. 18. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Brendonban vettem, és nem is a drágábbak közül való, és nagyon szeretjük: [link]
2009. szept. 18. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a spárban vettünk 22.000 ftért dönthető 9-18íast, de a most nyíló Möbelix áruházban ugyanolyat láttam 9.000 ftért.

Keress rá, gyerekülés, 9-18 kg, millió darab van, bele fogsz zakkanni a választásba... :-(

2009. szept. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!