Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok gyerekülést?

Ajánlanátok gyerekülést?

Figyelt kérdés

Még nem aktuális de muszáj előre tervezni. A hordózónk autóba hordozóként 10kg-ig autósülésként 13kg-ig használható. Persze én nem szeretném eddig mert vannak olyan autósülések amik 9-25-kg-ig jók. Szóval amikor 9kg-os lesz a babónk akkor szeretnék venni autósülést, csak nem tudom milyet. Annyi féle van. Tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm. 9-36kg-os is van tudom csak sok helyen olvasom az még nem úgy van kialakítva. Ez igaz?

Link is érdekelne:) Köszönöm a válaszokat:)

2009. szept. 27. 10:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi ilyet vettünk és ebben a boltban. Nagyon jó! Kényelmes a kislányunknak jókat alszik benne, ki is lát rendesen, de viszont oldalról jól védi a babát. Ajánlom, hogy próbáljátok ki a babátokkal mert mi sem ezt néztük ki hanem Giordanit, és a fejénél szűk volt a babánknak és látszott nem kényelmes neki.

Itt a boltban nagyon segítőkészek voltak, be is szerelték az ülést.

[link]

2009. szept. 27. 20:07
 2/22 A kérdező kommentje:
Jól nézz ki köszi és annyira az ára sem vészes. Köszönöm a válaszod:) Lehet ez lesz, mivel úgy olvasom nem sok babája szereti már a vége felé a hordozót. Mondjuk mi még távol vagyunk ettől. Köszönöm szépen és a linket is:)
2009. szept. 27. 20:16
 3/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :-)
2009. szept. 28. 11:59
 4/22 anonim ***** válasza:

Először is, ha kicsi eléri a 9 kg-ot és még nem tud ülni, nem szabad gyerekülésbe ültetni, még dönthetőbe sem, mert nagyon megterheli a gerincet, mivel ezek már menetirány szerint vannak bekötve a kocsiba.

Másrészt, ha az anyagi helyzetetek megengedi első szempont legyen a biztoság, amit egy jó törésteszt tud igazolni. A 9-25 kg-ig használható ülések nem a legjobbak, inkább 9-18 kg-os kategóriában kell gondolkodni, mert ezek dönthetők is. A 9-36 kg-os kategóriájú ülések legnagyobb része nem dönthető, vagy csak nagyon kicsit és egy hosszabb úton nem kényelmes a kicsinek pláne ha elalszik.

Én azt mondom hogy nézettek ki egy-két biztonságos ülést és gyűjtsétek a pénzt. Mikor kell elviszitek a babát beleültetitek és amelyiket a legjobbnak látjátok megveszitek. Mi is így csináltuk, mert hirtelen nem tudtunk volna kifizetni 50 000 ft-ot, de mire kellett összegyűlt a pénz.

Mi ezt vettük csak még a tavalyi modellt és mád színben:

[link]

Az egyik legjobb, jó (az egyik legjobb) törésteszttel, kényelmes,nem kemény az ülőfelülete, nem izzad bele a gyerek, kitűnően dönthető.

Csak ajánlani tudom.

2009. szept. 29. 19:00
 5/22 anonim ***** válasza:

Szia!

A Römer a legjobb, és a legdrágább is.

Mi ugyanolyat vettünk augusztusban mint az előttem válaszoló, BeSafe Izi Comfort-ot, nagyon szeretjük, a kislányomnak kényelmes, és ami a legfontosabb, BIZTONSÁGOS!! Szerintem ez még nem a megfizethetlen kategória, és tényleg nagyon megéri az árát! Én is csak ajálani tudom.

2009. szept. 29. 19:32
 6/22 anonim ***** válasza:

Mi ezt vettük 2 hónapja

[link]

Igaz akkor még csak 65 ezer volt.

A törésteszteken az egyik legjobb.

Nagyon jó ülés.

És tényleg ne azt nézd, hogy milyen színű...

Bele kell ültetni a gyereket és akkor látod, hogy kényelmes-e a tiédnek!

Nehogy látatlanba a netről rendeld.

Mi is másikat néztünk ki, de kényelmetlen volt a picinek és kemény volt az ülés.

2009. szept. 29. 20:47
 7/22 anonim ***** válasza:

[link]

Recaro-t vettünk, már a név magáért beszél. Elég sokáig jó lesz, mi is inkább áldoztunk rá. Ebban van "anyag" rendesen, van vagy 20 kg:-)

2009. szept. 29. 21:28
 8/22 anonim ***** válasza:
Szia!Mi Recaro gyerekülést vettünk 9-36 kg-ig használható,a mi bébihordónkat 10 kg-ig használhattuk volna(egy évesen volt 10kg),úgyhogy 9 hónaposan váltottunk.Addig ha hosszú távra mentünk amúgy is elaludt,így jó volt a bébihordó.Mi nagyon szeretjük,oldal,csípő,fej védelme kitúnő,mosható a huzata,lehet hozzá nyári huzatot venni,de elég drága(Brendonban meg nézheted).Én az ebay-ről rendeltem(Ausztriából),de itthon kipróbáltuk a boltban.Ja és 3 fokozatban dönthető az ülése.Könnyű cipelni is,mert van egy fogója.
2009. szept. 29. 21:35
 9/22 anonim ***** válasza:
21:28as vagyok. Mi is ebayről vettük a Recaro-t, csak az angol oldalról.
2009. szept. 29. 22:24
 10/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én mindenképp olyat akartam, ami 9-36 kg-os, és nem 9-18-as. Mi ezt találtuk a legjobbnak:

[link]

45 ezerért vettük, és én nagyon szeretem! Szerencsére a fiam is, imás benne utazni is, aludni is. És biztonságos. 2008-ban tesztgyőztes volt!

2009. szept. 30. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!