Ajánlanátok nekem gyerekülést? Milyen lenne a jó gyerekülés, linkelnétek be oldalakat?
9 hónapos a kislányom és még nincs 9 kg, de már egyedül ül.
Olyat szeretnénk, amit sokáig tudna használni, megfizethető és legyen dönthető a háttámlája.
Nekünk ilyen van:
Menet közben dönthető, sokáig fogja tudni használni, jó a huzata, nem izzad bele a gyerkőc, elég olcsó volt, 2 autónk van, elég gyakran át kell tennem egyikből a másikba, és még én is meg tudom csinálni. De a legfontosabb szempont: kisfiam nagyon jól érzi magát benne, legyen az több órás út - kényelmesen alszik benne -, vagy akár csak 10 perces.
Szia!
első körben nézd meg az ADAC teszteket, csak olyat vegyetek, ami legalább jó minősitést ért el
olyannal ne is foglalkozzatok,ami nincs rajta, mert nemhogy, nem óvja meg a babát, egy esetleges balesetnél, hanem az anyag gyengeség miatt még súlyosabb sérüléseket okozhat neki.
azután azt, hogy melyik kategória az,amit meg tudtok még fizetni
menjetek el, és próbáljátok bele a babát, aztán az ülést az autóba.
soha ne a gyerek kényelme, hanem a biztonsága legyen az első!!!
nekünk isofixes maxi cosi tobink van, lily pink szinben, nagyon szeretjük
Kedves utolsó, 80%-os
rosszul tudod, ami az adac teszten megfelel, az nem az autóklubnak felel meg, hanem az európai minőségi szabványnak.
Sok ülés úgy kapja mg ezt a cimet(sajnos) hogy soha, senki nem tesztelte, pl pierre cardin, coneco, stb...
sorolhatnám, viszont én ilyet SOHA nem vennék, mert ahogy irtad szarok,nem merik minőségvizsgára küldeni.
remélem egy gyereknek se lesz baja,mert a sóher vagy csóró szülei az ülésén spórolnak
Legyen úgy, ahogy gondolod... Akarhattam volna 100 ezres, az ADAC NÉMET AUTÓKLUB ÁLTAL IS tesztelt ülést venni, de a gyerekem üvöltött benne. Akkor szerinted? Ne is vigyem sehová autóval? Próbálj már meg 2-3 órát úgy vezetni, hogy közben hátul üvölt a gyerek...
Nekem az IS számított, hogy minőségi szabványos legyen, de a gyerek KÉNYELME az első.
Nekük si beafe van, még az X1-es 8-18 kg-ig való.
de már van az X3-as és árban annyi, mint majdnem egy éve az X1-es volt.
Mi 10 hónapos korában cseráltük le a hordozót, akkor lett 9 kiló, de már 6 hónapos kora óta ült.
Viszont szerintem kell, hogy 9 kg legyen.
(pont ennyi volt januárban itt az X1-es)
Nekük si beafe van, még az X1-es 8-18 kg-ig való=
Nekünk is Besafe van, még az X1-es 9-18 kg-ig való
előző voltam
bocsi
Mi is besafe-et vettünk. Nagyon meg vagyok vele elégedve! uti ülés, és még nem az a méregdrága, de nagyon jók a teszteredményei!
Én sem vennék pierre cardint és társait, nagyon szarok, a műanyag része is messze elmarad a jobb minőségű ülésektől! A biztonságról nem is beszélve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!