Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem gyerekülést?...

Ajánlanátok nekem gyerekülést? Milyen lenne a jó gyerekülés, linkelnétek be oldalakat?

Figyelt kérdés

9 hónapos a kislányom és még nincs 9 kg, de már egyedül ül.

Olyat szeretnénk, amit sokáig tudna használni, megfizethető és legyen dönthető a háttámlája.

2010. nov. 11. 09:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

Menet közben dönthető, sokáig fogja tudni használni, jó a huzata, nem izzad bele a gyerkőc, elég olcsó volt, 2 autónk van, elég gyakran át kell tennem egyikből a másikba, és még én is meg tudom csinálni. De a legfontosabb szempont: kisfiam nagyon jól érzi magát benne, legyen az több órás út - kényelmesen alszik benne -, vagy akár csak 10 perces.

2010. nov. 11. 09:14
 2/13 anonim ***** válasza:

Mi a megfizethető?Mert van 15-150 ezerig!Én olyan max 60 ezer körül gondolkozok!

Ezt a kettőt néztem!

[link]

[link]

2010. nov. 11. 09:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

első körben nézd meg az ADAC teszteket, csak olyat vegyetek, ami legalább jó minősitést ért el

olyannal ne is foglalkozzatok,ami nincs rajta, mert nemhogy, nem óvja meg a babát, egy esetleges balesetnél, hanem az anyag gyengeség miatt még súlyosabb sérüléseket okozhat neki.

azután azt, hogy melyik kategória az,amit meg tudtok még fizetni

menjetek el, és próbáljátok bele a babát, aztán az ülést az autóba.

soha ne a gyerek kényelme, hanem a biztonsága legyen az első!!!

nekünk isofixes maxi cosi tobink van, lily pink szinben, nagyon szeretjük

2010. nov. 11. 10:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak csak annyit írnék, hogy az ADAC nem az atyaúristen, hanem csak a Német Autóklub. Ergo csak azt tesztelik, amiket ott forgalmaznak vagy gyártanak. Ezért nincs rajta sok ülés, nem azért, mert szar...
2010. nov. 11. 12:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, 80%-os

rosszul tudod, ami az adac teszten megfelel, az nem az autóklubnak felel meg, hanem az európai minőségi szabványnak.

Sok ülés úgy kapja mg ezt a cimet(sajnos) hogy soha, senki nem tesztelte, pl pierre cardin, coneco, stb...

sorolhatnám, viszont én ilyet SOHA nem vennék, mert ahogy irtad szarok,nem merik minőségvizsgára küldeni.

remélem egy gyereknek se lesz baja,mert a sóher vagy csóró szülei az ülésén spórolnak

2010. nov. 11. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Legyen úgy, ahogy gondolod... Akarhattam volna 100 ezres, az ADAC NÉMET AUTÓKLUB ÁLTAL IS tesztelt ülést venni, de a gyerekem üvöltött benne. Akkor szerinted? Ne is vigyem sehová autóval? Próbálj már meg 2-3 órát úgy vezetni, hogy közben hátul üvölt a gyerek...

Nekem az IS számított, hogy minőségi szabványos legyen, de a gyerek KÉNYELME az első.

2010. nov. 11. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekük si beafe van, még az X1-es 8-18 kg-ig való.

de már van az X3-as és árban annyi, mint majdnem egy éve az X1-es volt.

Mi 10 hónapos korában cseráltük le a hordozót, akkor lett 9 kiló, de már 6 hónapos kora óta ült.

Viszont szerintem kell, hogy 9 kg legyen.

[link]

[link]

(pont ennyi volt januárban itt az X1-es)

2010. nov. 11. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekük si beafe van, még az X1-es 8-18 kg-ig való=

Nekünk is Besafe van, még az X1-es 9-18 kg-ig való

előző voltam

bocsi

2010. nov. 11. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi is besafe-et vettünk. Nagyon meg vagyok vele elégedve! uti ülés, és még nem az a méregdrága, de nagyon jók a teszteredményei!

Én sem vennék pierre cardint és társait, nagyon szarok, a műanyag része is messze elmarad a jobb minőségű ülésektől! A biztonságról nem is beszélve!

2010. nov. 11. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert ti összetörtetek már egy istenített BeSafe és egy Pierre Cardin vagy Top Rider, vagy akármilyen más, olcsóbb fajta ülést is, ugye? És láttátok, hogy teljesen máshogy törik, vékonyabb a műanyag, ugye??? Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan...
2010. nov. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!