Ajánlanátok nekem gyerekülést? Milyen lenne a jó gyerekülés, linkelnétek be oldalakat?
9 hónapos a kislányom és még nincs 9 kg, de már egyedül ül.
Olyat szeretnénk, amit sokáig tudna használni, megfizethető és legyen dönthető a háttámlája.
Végül is ezt vettük meg: [link]
Volt ott 90.000,-os is, ami nem hiszem, hogy jobban megvédené a gyereket, csak "márkás", meg lehet használni+repülőgépen is stb.
Utolsó előtti vagyok.
Nem beszéltem a levegőbe, láttam már rommá tört kocsiban sértetlen jó minőségű gyerekülést, és szar vékony műanyagban gyereket megsérülni is, pedig a kocsi éppen hogy sérült!
Sajnos ez van! Nem véletlenül tesztelik őket minden évben!
De azt értsd már meg végre kérlek, hogy az ADAC nem tesztel MINDEN EGYES ÜLÉST!!! És azért, mert valamelyiket nem tesztelik, még nem biztos, hogy szar...
Egyébként meg 10 légzsákos a kocsink. Szerintem az kellőképpen meg fogja védeni, ha bármi baj történik, ne adj Isten. És még mielőtt belekötne ebbe is bárki: nem, nem 20 milliós az autó, csak 2. Öt éves, és szuper jó a felszereltsége, Lancia Lybra. És nem azért nem vettünk drágább ülést, mert nem tehettük volna meg, mert alapvetően több pénzt szántunk volna rá, hanem azért, mert ebben érezte jól magát a kisfiam. Ebben nem üvöltött. A másikban igen. Már írtam, hogy bárki ember legyen a talpán, ha le tud vezetni úgy 3 órát, hogy a gyerek üvölt hátul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!