Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem gyerekülést?...

Ajánlanátok nekem gyerekülést? Milyen lenne a jó gyerekülés, linkelnétek be oldalakat?

Figyelt kérdés

9 hónapos a kislányom és még nincs 9 kg, de már egyedül ül.

Olyat szeretnénk, amit sokáig tudna használni, megfizethető és legyen dönthető a háttámlája.

2010. nov. 11. 09:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Végül is ezt vettük meg: [link]

Volt ott 90.000,-os is, ami nem hiszem, hogy jobban megvédené a gyereket, csak "márkás", meg lehet használni+repülőgépen is stb.

2010. nov. 12. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Nem beszéltem a levegőbe, láttam már rommá tört kocsiban sértetlen jó minőségű gyerekülést, és szar vékony műanyagban gyereket megsérülni is, pedig a kocsi éppen hogy sérült!

Sajnos ez van! Nem véletlenül tesztelik őket minden évben!

2010. nov. 12. 09:22
 13/13 anonim ***** válasza:

De azt értsd már meg végre kérlek, hogy az ADAC nem tesztel MINDEN EGYES ÜLÉST!!! És azért, mert valamelyiket nem tesztelik, még nem biztos, hogy szar...

Egyébként meg 10 légzsákos a kocsink. Szerintem az kellőképpen meg fogja védeni, ha bármi baj történik, ne adj Isten. És még mielőtt belekötne ebbe is bárki: nem, nem 20 milliós az autó, csak 2. Öt éves, és szuper jó a felszereltsége, Lancia Lybra. És nem azért nem vettünk drágább ülést, mert nem tehettük volna meg, mert alapvetően több pénzt szántunk volna rá, hanem azért, mert ebben érezte jól magát a kisfiam. Ebben nem üvöltött. A másikban igen. Már írtam, hogy bárki ember legyen a talpán, ha le tud vezetni úgy 3 órát, hogy a gyerek üvölt hátul...

2010. nov. 12. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!