Apuka mennyire veszi ki a részét a baba körüli feladatokból?
Én nem pontozgatok, de szerintem az volt picit irritáló, hogy úgy fogalmaztatok, hogy teljesen rendben van az, hogy apuka nem igazán foglalkozik a gyerekkel. Oké, hogy napközben dolgozik, de ugyanúgy az ő gyereke is, mint az anyukáé, kellene, hogy foglalkozzon vele, amikor otthon van, hogy a gyerek számára ne csak egy idegen legyen.
Válaszolva a kérdésre: nálunk mindenben kiveszi a részét, pelenkáz, altat, sokat játszik vele, mindig együtt fürdetünk és együtt megyünk sétálni. Hozzátartozik, hogy itthonról dolgozik, így ő osztja be a munkaidejét, így azért könnyebb.
Nagyon.
Ő fürdet, etet is, egyik babát, ha itthon van, ikreink vannak. Öltöztetni, tisztába tenni ált. én szoktam, azokat ritkán csinálja.
De a házimunkából is kiveszi a részét, többet takarít, mint én, főzni is szokott.
Akiknél apuka nem pelenkáz: soha nem volt olyan, hogy apukára volt bízva a baba, és közben tisztába kellett rakni? Nálunk többek között ezért is elképzelhetetlen, hogy apuka nem rakja tisztába a gyereket, ha valahova el kell mennem, vagy épp valamiért nem érek rá, akkor ha a gyerek épp akkor csinál be, akkor valakinek tisztába kell tennie...
Ráadásul én úgy gondolom, hogy apuka ne undorodjon már a saját gyereke "melléktermékeitől", vagy legalábbis ne jobban, mint az anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!