Apuka mennyire veszi ki a részét a baba körüli feladatokból?
Teljesen.
Reggel együtt kelünk, ő öltöztet-pelenkáz, én reggelit csinálok, felteszem az ebédet. Reggeli, ha korán keltünk még marad kicsit játszani.
Ha megjön - most általában a játszótérre - fürdet, én vacsorát csinálok vagy pihenek. Aztán neten néznek állatos videókat, ez kb 30 perc, addig én mosogatok.
Ő altat szinte minden este, én kelek ha kelni kell; általában 2x éjszakánként. Amikor még többször kelt, akkor kelt ő is hozzá.
Hétvégén megosztjuk a feladatokat. Házimunka ilyenkorra nincs, azt én hétközben megcsinálom, szóval csak egymással kell foglalkozni :-)
Havonta van egy szabad szombatom, amikor reggel elmennek anyósomhoz és este jönnek haza. Ilyenkor én pihenek, moziba megyek a bártnőimmel, főzöcskézek.
Ehhez az is kell, hogy rugalmas munkaideje van és élvezi a munkáját, nem úgy esik haza hogy teljesen le van amortizálva.
Teljes mértékeben.Bár nagyon sokat dolgozik,de amikor itthon van akkor mindenben segít!
Fürdet,pelenkázik,öltöztet,büfiztet,játszik vele stb.
Imádja a lányát,most 4 hónapos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!