A szülésnek lehet köze a később rendszeresen visszatérő fejfájáshoz?
Figyelt kérdés
Szülés előtt sosem fájt a fejem, de közvetlenül a szülés után kb. 5 napig, és most 3 év után is időnként (kb. havonta) nagyon erős fejfájásom van.2013. ápr. 27. 07:44
2/3 Jégtánc válasza:
Nem voltam én sem soha fejfájós viszont az első szülésem óta rendszeresen fáj a fejem havonta pár napig.Vérnyomásom teljesen rendben van.
3/3 anonim válasza:
Én migrénes voltam terhesség előtt.
Frontok, vagy nagyobb stresszhelyzet (pl. új munkahely stb.) alkalmával jött elő.
Mikor várandós lettem, az elején 2-szer volt és utána semmi, nagyon örültem neki.
Miután megszültem még mindig "vihar előtti csend" volt, majd mikor a lányom 3 hónapos lett, akkor jött az első migrénem egy melegfrontra.
Azóta havi 1-szer sajnos megint előjön frontok idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!