Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "segítség" barátnőmnek ma...

"segítség" barátnőmnek ma volt az abortusza, a körülmények nem voltak ideálisak egy nem kívánt terhességhez, és engem nagyon kiakaszt hogy már is "túljutott" ezen az egészen lelkileg. Tetteti vagy tényleg így érez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 15:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat!
2013. ápr. 26. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Azt nem tudom, hogy ő hogy érzi magát belül, nekem 2 kisgyerekem van, a másodikat 7 hónapja szültem. Bár kisebb csoda lett volna ha teherbe esek a körülményeket tekintve, de most 6 napot késett a menstruációm, ami nem szokott. Csináltam tesztet, ami negatív lett, néhány nappal később meg is jött. Habár jó házasságom van, megfelelő körülmények, mégis úgy éreztem, mintha az életemet kaptam volna vissza úgy hogy nem lesz 3. gyerek most. Akkor egy nem kívánt terhesség után hogy érezheti magát? Én el tudom képzelni, hogy felszabadult. Lelkileg egyébként biztosan nem jutott még túl rajta teljesen, és fog rajta gondolkozni később, de nem biztos, hogy ezeket a gondolatokat mással is meg akarja osztani. Esetleg akkor lehet, hogy túljutott rajta máris, hogy ha az abortusz úgymond fogamzásgátló módszerként működik nála. :-/
2013. ápr. 26. 16:47
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Minden nő más. Ki hogyan fogja fel. Van, aki azt a pici lényt nem nevezi embernek. Nem úgy gondolja, hogy ő él.

Nekem volt sajnos, nem tagadom. Nekem még az öngyilkosság gondolata is felmerült, annyira nem tudtam feldolgozni. Volt és van is egy nagyon kedves barátnőm, ő segített át a nehezén.

Ha nem kér segítséget, ne hozd fel a témát. Majd ha úgy érzi, el fogja mondani.

Én hetekig sírtam.

2013. ápr. 26. 17:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos,hogy túl van rajta...lehet nem mutatja,nekem sajna volt de én is belülről örlődő tipus vagyok,nem mutattam,hogy igazából milyen szörnyen vagyok.De ismerek olyan nőt,aki haza jött abról és röhögve, vigyorogva mesélte,hogy milyen jó volt neki,ahogy őt ott elkábitották...oké h. nem érdeklik a gyerekek,na de szerintem ez undorító!
2013. ápr. 26. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elvetéltem, de nem vagyok ez a mindenkinek kimutatós tIpus, ezért sokan azt gondolják, hogy szIvtelen vagyok és szegény páromat jobban megviselte. Hát engem nagyon megviselt, de nem szeretem ha sajnálkoznak rajtam és nem akarom ezt a dolgot kitárgyalni, szeretném egyedül rendezni magamban. Az altatás viszont tényleg jó gáz ide vagy oda.
2013. ápr. 27. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Jobb lett volna, ha megtartja és szív vele?

Miért nyomja mindenki azt, hogy a gyerek egy áldás, meg hasonlók? Nekem pl jelenleg nagyon-nagyon szétcseszné az életemet, ha kiderülne, hogy a párom terhes és véletlenül meg akarja tartani...

2013. máj. 1. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha a legjobb barátnőd akkor csak tudod, hogy tényleg túltette magát rajta vagy csak tetteti.
2013. máj. 2. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!