Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mentek nyáron nyaralni...

Ti mentek nyáron nyaralni valamerre? Ha igen, hová, mennyi időre, hány éves gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 11:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves a kislányom.

Horvátországba megyünk, telepített lakókocsiba, és még 1 hétre, a balatonra.

És egy-egy napra strandolni.

Ti merre mentek?

2013. ápr. 26. 11:19
 2/22 A kérdező kommentje:
Én eléggé rosszul érzem magam, mert most adtuk el a gyönyörű nagy vízparti nyaralónkat a Balatonon, így ez lesz az első évem születésem óta, hogy nem tudok lemenni és jelenleg ez nagyon fájdalmas, annyi emlék és sok év munkája. :( Siófokra megyünk ez eddig biztos, a többi még kérdéses. 8 éves kislány van, Őt is nagyon sajnálom emiatt.
2013. ápr. 26. 11:24
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Megyünk, augusztusban, 2 gyerekkel. A lányom ott ünnepli majd a 3-ik szülinapját, ahogy a párom ott tölti majd a 40-et...A kicsim pedig akkor lesz 9 hónapos. Bulgária, napospart, 1 hét.
2013. ápr. 26. 11:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Még nem tudjuk. A férjem megpályázott egy magasabb pozíciót a munkahelyén, ha megkapja akkor egy ideig nem jöhet el szabadságra.

Hétvégére lemegyünk a Velencei-tóra.

Meg nagyszülőkhöz. Anyósom ovónő, lesz 3-5 hét szabadsága, akkor vele leszünk.

1,5 éves a lányunk.

2013. ápr. 26. 11:30
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi Törökországba megyünk 4 éves gyerekkel. Még sosem voltam ott, nem vagyok az az 5*-os all inclusive-ba járó típus, de biztos jól fogjuk érezni magunkat, mert nagyon sokan leszünk, bő családi kör, a szüleim ott fogják ünnepelni az aranylakodalmukat.
2013. ápr. 26. 11:31
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk első baba,így még nem tudjuk mennyit bírna a gyerkőc.

Ezért marad belföld,Balaton, augusztusban 1 hétre.

Akkor lesz a lányunk 7 hónapos.Görögországba mentünk volna,de nem merjük bevállalni még vele.

2013. ápr. 26. 11:32
 7/22 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Amúgy nem fogjátok elhinni, de 4-ünknek all inclusive-al szállodában főszezonban 1 hét, 120 ezer. Basszus, annyit költünk mindennel együtt a Balcsin szintén 1 hetet...jó, az üzemanyag sok, de van utalványunk,így az nem kerül majd sokba...én alig akartam elhinni...
2013. ápr. 26. 11:38
 8/22 A kérdező kommentje:
Hű, 7-es, ez tényleg nagyon jól hangzik!!! Megkérdezhetem melyik szálloda? Vagy tudnál valami infot küldeni róla?
2013. ápr. 26. 11:45
 9/22 anonim ***** válasza:

1 hét Balaton, és ha összejön 3 nap Horvátország.

a fiam most 3 éves, a lányaim 5 hónaposak.

július-augusztus

2013. ápr. 26. 11:47
 10/22 anonim ***** válasza:
Júniusban szeretnék menni egy szűk hétre valahová belföldön. Még nincs semmi konkrét, úgyhogy aki tud ajánlani jó gyerekbarát szállodát (fontos, hogy legyen medence), az ne fogja vissza magát! :)
2013. ápr. 26. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!