Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek szülés után ment el...

Akinek szülés után ment el babája az hogyan történt?

Figyelt kérdés
Orvosi hiba vagy betegség?:(
2013. ápr. 24. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a kérdést, mire gondolsz? Hogy-hogy szülés után ment el?
2013. ápr. 24. 15:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Halt meg...csak szebben akartam fogalmazni:(Bocsi...
2013. ápr. 24. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Bocsáss meg, de nálam ez a kérdés veri a biztosítékot! Kissé szadista kérdés. Ha valaki elmesélni, újra át kell, hogy élje azt az iszonyú fájdalmat, amit ez okozhat..
2013. ápr. 24. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 24. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Hála az égnek nem velem történt de egy ismerős bement már 9.hónapos volt szépen időben volt h szüljön. Addig addig húzódott a szülés és az orvosok meg nem nyitották rá az ajtót h végül halva született meg a kisfia. Pedig nem lett volna semmi gond ha mondjuk megcsászározzák. Borzalmas fájdalom lehet. Nekem csak majdnem történt ez. 36.héten indult meg a szülés visszatartották 2 napig. Aztán csak nem akart mozogni a baba megint elkezdtem vajúdni de akkor már tágultam is. Idő nem volt rá h rendesen kitáguljak mert annyira rossz volt már a szívhang úgy toltak be császárra h nincs a lányomnak fél órája sem. Mikor megcsászároztak derült ki h a nyakára és a mellkasára volt csavarodva a zsinór. El se tudom képzelni mi lett volna ha akkor nem vagyok kórházba és veszik észre időben. Biztos h belerokkantam volna. Még ezt is nehéz feldogozni h így történt. Azóta már 2,5 hónapos és mindene rendben van.
2013. ápr. 24. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Veled is ez történt, kedves kérdező?

A biztosíték kiverősnek meg csak annyit, hogy aki nem akar róla beszélni, az meg sem nyitja a kérdést. Anonim oldal, mindenki azt kérdez, amit akar.

Barátnőm kisfia szülés után 3 nappal halt meg, vele született genetikai probléma miatt, amit a terhesség alatt nem vettek észre. Aztán ez sajnos megismétlődött még néhányszor náluk és végül örökbe fogadtak egy babát.

2013. ápr. 24. 16:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi akinek kiverte a biztosítékot,nem kell ide irnai aki nem akar,nem velem történt de a gyerekkori legjobb barátnőmmel!Egészséges volt a babája terhesség alatt minden rendben volt,de vákummal született és valószínű ez miatt történt valami:(Nem kívánom senkinek azt a fájdalmat:(
2013. ápr. 25. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!