Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után pajzsmirigy...

Szülés után pajzsmirigy túlműködés. Kivel történt ilyen és hogyan / meddig történt a kezelés?

Figyelt kérdés

2012. nov. 10. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Propycilt szedtem fél évig. Havonta volt vérvétel az alapján volt beállítva mennyit kell szedni.

3*1 volt a legtöbb. Kétnaponta 1 a végén.

2012. nov. 10. 14:23
 2/9 A kérdező kommentje:
És meg is gyógyultál teljesen vagy még kell járnod ellenőrzésre?
2012. nov. 10. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Meggyógyultam. De ha visszatérnek a tünetek menni kell vissza. Tavasz óta nem szedek gyógyszert.
2012. nov. 10. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem alul működik a pajzsmirigyem, és lehet, hogy most fogjuk majd emelni az adagomat, mert nem elég az L-thyroxin 50 mg. Ez majd január végén derül ki igazán, mert mondta, a Dokim, hogy akkor menjek vissza kontollra, és ha nem áll vissza akkor emelünk.

Üdv egy Anyuka.

2012. nov. 10. 19:42
 5/9 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: köszönöm, megnyugtattál egy kicsit, szeretném, ha a gyógyszer majd rendezné nálam is problémát.
2012. nov. 10. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Milyen tüneteid vannak? Mi miatt kezdtél dokihoz járni?

Nekem: 4 hónap alatt 60-ról 50 kg ra fogyás, nem tudtam napokig aludni (nem kerültem mélyalvásba), hangulatingadozás (egyik nap ha kiborult vakami ordítottam, másnap ha égett volna a ház is csak mosolyogtam volna). Àllandó belső feszültség, ingerlékenység.

2012. nov. 10. 22:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Hasonló tüneteim vannak :a szülési súlyom 74 volt, a második héten már 62 voltam, most pedig 59. Fáradt vagyok állandóan és elég jó hangulatingadozásaim vannak nekem is...pl. néha utálok mindenkit körülöttem (kivétel a baba) máskor meg imádok mindenkit, de ehhez még hozzájön az, hogy a szívem extrákat ver, emiatt kerestem fel az orvost.
2012. nov. 11. 09:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek: És ezek a tünetek megszűntek a gyógyszer szedése után?...ja még ízületi bajaim is lettek, bár ezt nem tudom, hogy ettől van e.
2012. nov. 11. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó lenne egy komolyabb orvoshoz menned! Én az a válaszoló vagyok akinek alul működik a pajzsmirigyem!

A szervezeted megtámadta szerintem valami, ami szépen elkezdte a pajzsmirigyed, most meg az izületeidet kicsinálni! Ez lehet valami autoimmun megbetegedés első jele!

Nem szeretnélek megrémíteni, csak jó az óvatosság és keress magadnak egy jó orvost aki ilyenbe jártas!

Saját tapasztalttal tudok rendelkezni, hogy csinálja ki egy autoimmun betegség embereket:(

Üdv egy Anyuka

2012. nov. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!