Történt valakivel hasonló szülés után?
Már feltettem az előbb ezt a kérdést, de nem igazán kaptam rá választ, valaki segítene? Vasárnap hajnal óta 40 fok lázam van először ráz a hideg(ebben a melegben), majd csurom vizesre izzadok, nagyon szédülöké néha olyan mintha zsibbadnék. Ha bevettem 2 Rubofent akkor is csak 37,5-38 fokig megy le. Így vaárnap délelőtt bementünk az ügyeletre, ott a doki gyomr-bél hurutot állapított meg, kaptam is 3 fajta injekciót és gyomor-bél tisztító gyógyszert és null diétát kellett betartanom(egy 4 hós csecsemő mellett). A lényeg, hogy azóta sem ment le a lázam, ma reggel elmentem a körzetihez, mert semmi nem lett jobb, a dokinő megvizsgált és megállapította, hogy valószínű a vesémmel, vagy a májammal (ami meg is van nagyobbodva) van valami. Nyomásra nagyon érzékeny. Majd mondta, hogy előfordul, hogy a baba a pociban elnyomja a szerveket. Úgyhogy holnap hasi ultrahang, vérvétel. Már nagyon rosszul vagyok.
Történt valakivel ilyen, mire számítsak????
Ha még most is annyira rosszul vagy,akkor talán menjetek el az ügyeletre, vagy egyből kórházba.Sürgős esetben csinálniuk kell laborvizsgálatokat és adott esetben még uh-t is.De ha kibírod reggelig. akkor kitartás.
Egyébként attól, ha a baba annak idején elnyomta a szerveket már korábban kellett volna jelentkeznie a tüneteknek.Szerintem itt valami más lehet a háttérben. A laboreredmények sürgősséggel talán választ adhatnak egy pár kérdésre.
Egyébként a diéta mellett iszol rendesen folyadékot?
Mert hát szoptatás?/vagy most egyáltalán nem szoptatsz?
Ha nem is akkor is a veséidnek, ha azzal is probléma van sokat segít a bőséges folyadék, plusz a lázzal is rengeteg folyadékot veszítesz.
Írj, ha kiderült valami.
Remélem semmi olyan komoly és hamarosan rendbe jössz!
Figyu,szerintem ha mással nem volt még ilyen akkor nemigazán fogsz érdemleges választ kapni!Mi nem orvosok vagyunk,nem látunk bele a testedbe!
Szólj az orvosodnak,hogy valami nagyon nincs rendben veled és figyeljen már rád komolyabban is!
Mielöbbi gyógyulást kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!