Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Történt valakivel hasonló...

Történt valakivel hasonló szülés után?

Figyelt kérdés

Már feltettem az előbb ezt a kérdést, de nem igazán kaptam rá választ, valaki segítene? Vasárnap hajnal óta 40 fok lázam van először ráz a hideg(ebben a melegben), majd csurom vizesre izzadok, nagyon szédülöké néha olyan mintha zsibbadnék. Ha bevettem 2 Rubofent akkor is csak 37,5-38 fokig megy le. Így vaárnap délelőtt bementünk az ügyeletre, ott a doki gyomr-bél hurutot állapított meg, kaptam is 3 fajta injekciót és gyomor-bél tisztító gyógyszert és null diétát kellett betartanom(egy 4 hós csecsemő mellett). A lényeg, hogy azóta sem ment le a lázam, ma reggel elmentem a körzetihez, mert semmi nem lett jobb, a dokinő megvizsgált és megállapította, hogy valószínű a vesémmel, vagy a májammal (ami meg is van nagyobbodva) van valami. Nyomásra nagyon érzékeny. Majd mondta, hogy előfordul, hogy a baba a pociban elnyomja a szerveket. Úgyhogy holnap hasi ultrahang, vérvétel. Már nagyon rosszul vagyok.

Történt valakivel ilyen, mire számítsak????

2009. jún. 30. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha még most is annyira rosszul vagy,akkor talán menjetek el az ügyeletre, vagy egyből kórházba.Sürgős esetben csinálniuk kell laborvizsgálatokat és adott esetben még uh-t is.De ha kibírod reggelig. akkor kitartás.

Egyébként attól, ha a baba annak idején elnyomta a szerveket már korábban kellett volna jelentkeznie a tüneteknek.Szerintem itt valami más lehet a háttérben. A laboreredmények sürgősséggel talán választ adhatnak egy pár kérdésre.

Egyébként a diéta mellett iszol rendesen folyadékot?

Mert hát szoptatás?/vagy most egyáltalán nem szoptatsz?

Ha nem is akkor is a veséidnek, ha azzal is probléma van sokat segít a bőséges folyadék, plusz a lázzal is rengeteg folyadékot veszítesz.

Írj, ha kiderült valami.

Remélem semmi olyan komoly és hamarosan rendbe jössz!

2009. jún. 30. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Figyu,szerintem ha mással nem volt még ilyen akkor nemigazán fogsz érdemleges választ kapni!Mi nem orvosok vagyunk,nem látunk bele a testedbe!

Szólj az orvosodnak,hogy valami nagyon nincs rendben veled és figyeljen már rád komolyabban is!

Mielöbbi gyógyulást kivánok!

2009. jún. 30. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz azonnal!
2009. jún. 30. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen volt,velem.Szülés után másfél héttel meg kellett mütteni,mert bennem maradt egy méhlepény darabka.Az orvos szerint fél orán múlt az egész,mert kezdödött a vérmérgazés.Minél elöbb menj be a korházba
2009. júl. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!