Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Főállású anyuka mennyi jövedel...

Főállású anyuka mennyi jövedelemre számíthat havonta? Ha lejárt a gyes természetesen.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
ugyanannyira, mint a gyes
2013. ápr. 24. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Van ilyen, hogy főállású anyuka, mint foglalkozás? Mármint hogy pénzt ad érte az állam? Ez engem is nagyon érdekel!
2013. ápr. 24. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:

van, persze

akkor tessék

[link]

2013. ápr. 24. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze gyet ugyan annyi mint a gyes. Minimum 3. gyerekkel mehet az anyuka gyet-re.
2013. ápr. 24. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy előttem írták, nem nagy összeg Én is kapom, ha adják miért ne "fogadnám el"?:) De ebből megélni nem lehet, kedves egyik válaszoló. Szóval nem ezért az összegért vagyok itthon én sem. Egyszerűen úgy döntöttünk így egyszerűbb. Négy gyerekünk van, míg kicsik, lesz kisiskolás sokkal egyszerűbb így, ezt látjuk jónak, a gyerek számára is optimálisnak. Szerencsére a férjem fizetéséből jól kijövünk, így tudunk egy ideig ilyen keretek között élni
2013. ápr. 24. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Ugyanannyi, mint a gyes, amit most kapsz. Ha van 3 18 év alatti gyereked, akkor mehetsz el gyetre és a legkisebb gyerek 8 éves koráig jár, illetve addig, amíg a legnagyobb be nem tölti a 18-at, ha jól tudom. Igazából ugyanannyi bevételed lesz, mint most gyesen.
2013. ápr. 24. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nem azért kérdeztem, hogy akkor most én is beleugrom, aztán tartson el engem az állam itthon ülve. Csak érdeklődésből, hogy ezt is tudjam. Ezért kár volt lepontozni, de aki ezt tette, hát egészségére.
2013. ápr. 24. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:

2/7es! Én írtam neked, de nem én pontoztalak.

Szerintem két fajta anya veszi ezt igénybe:

-Akik megtehetik, hogy otthon legyenek, és ha már adják ezt a pénz el tudják költeni, de nyilván nem a 30ezer a létfontosságú, mert akkor dolgoznának/dolgoznánk

-Aki nem talál munkát, és addig ezt a lehetőséget kihasználja.

Nyilván olyanok ahol keres a férj mondok egy összeget 150 körül keres, ott az anya is visszamegy ennyiért, nem otthon "ül" ha 3 vagy több gyereket kell eltartani.

2013. ápr. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!