Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyire vagytok "paramamik"?

Ti mennyire vagytok "paramamik"?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én bizonyos dolgokban laza vagyok, másban pedig túlzottan aggódom. De a férjem igazi "parapapi":)
2013. ápr. 24. 11:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem. Vagyis, nem fertőtlenítem a cuccait naponta, kutyával is érintkezhet, ha kint vagyunk most a jó időben, mászkálhat a fűben, felveheti a fadarabot stb..

Viszont anyukám, szuper para nagymami. Velünk sosem volt az, de most hogy unokája van, jajjj ezt ne, jajj azt ne, jajj a szájába veszi vigyázz :D

2013. ápr. 24. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok az! Figyelek a gyerekekre,nem engedem amit nem szabad,de túlzásba nem viszem, és még egyiknek sem történt semmi komoly baja!
2013. ápr. 24. 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem vagyok az.

Egyik rokonom (aki paramami) folyton be is szól emiatt, hogy szerinte felelőtlen vagyok, bárcsak ő nevelhetné a gyerekem blabla...

Teszi ezt azért, mert én viccelek, szórakozok a gyerekkel, nem szörnyülködöm, ha a szőnyegen játszik és épp 2 napja már nem volt porszívózva, vagy kiviszem sétálni akkor is, ha picit fúj a szél, vagy nem fűtöm fel a szobát 40 fokra.

Ő a "tökéletes" anyuka szerinte, én meg csak egyszerűen élvezem az anyaságot és nem aggodalmaskodom folyton, minden bokor mögött veszélyt sejtve.

2013. ápr. 24. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Én azt hittem az leszek, a keresztgyerekkel nagyon az voltam:) Aztán megszületett a lányom, és az első pár hónapot leszámítva nem paráztam, csak nagyon ritkán, tényleg indokolt esetekben. Szerencsére. Könnyebb így az élet :)
2013. ápr. 24. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Abszolút nem vagyok az,ami fontos arra figyelek,de nem aggódom túl a dolgokat.
2013. ápr. 24. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Én csak egyetlen dologban vagyok "paramami", mégpedig iszonyúan parázom attól, hogy valahonnan leesik. Lassan 7 éves a fiam, és 2 éve könyörög emeletes ágyért, de én félek, hogy éjjel leesik (soha nem esett még le a sima ágyáról sem éjszaka). A játszón esküszöm rongyosra harapdálom a szám szélét, hogy ne sikonyáljak félpercenként, hogy vigyázz leesel. (soha nem esett még le, kifejezetten ügyes)

És még sorolhatnám... El sem tudjátok hinni mennyit küzdök ez ellen, és milyen nehéz nem paramamiskodni ilyen esetekben. :( Nem tudom mitől alakult ez ki bennem, mert minden másban alapvetően laza vagyok.

2013. ápr. 24. 12:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem érzem magam annak. A férjem sokkal aggódósabb :) Természetesen mindent megteszek, hogy megvédjem a kisfiunkat, de alapvetően lazább vagyok.
2013. ápr. 24. 12:59
 9/11 A kérdező kommentje:
7-es válaszolónak: én is "csak" egy dologtól féltem a legjobban a gyerekeimet: a víztől...a kiskádban is malőrködik a fiam, búvárkodik, persze prüszköl, köhög, én meg majd bele őrülök..a mi kismedencénkbe is akkor mehetnek bele, ha én ottvagyok, akkor is fogom. Én is tudok úszni, mégis ettől rettegek, hogy valami baj lesz a vízben. Amúgy nem vagyok ilyen parás, csak a víztől.
2013. ápr. 24. 13:05
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Én 28 hetes terhes vagyok, nem vagyok paramami, viszont ha megszületik nem tudom mi lesz, mivel amikor más gyerekét látom hogy játszik a mászókán, majd kiszakad az agyam, mi lesz ha leesik stb. Szörnyeket látok :)
2013. ápr. 24. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!