Anyukák ti milyen ruhákban vagytok otthon?
én általában a bemelegítőt szeretem lezserebb könnyebb kényelmesebb fazont,amiben tudok tenni venni 2 kis gyerkőcöm mellett,de mégse olyan lepukkant.
ti nektek mi a kényelmes?
természetesen képet is linkelhettek
hátha merítek ötleteket :)
Normális kinézetű melegítő alsó (decathlonban veszem általában) amint térdesedik vagy ülepesedik már cserélem le mert az a halálom...
Meg rövid vagy hosszúujjú de nem lógós hanem olyan tapadósabb pamut felső.
Én is bemelegítőbe vagyok.Van több együttesem is.
Legtöbbször az van rajtam.Így kényelmes. :)
Itthon is szeretek azért tetszeni a férjemnek.
Így legtöbbször leggings van rajtam,meg egy hosszú tunika szerű ruha,ami csinos,de mégis kényelmes. :)
még egy kérdés hozzá
melltartó van rajtatok ? :)
3 persze mindig. Kamaszkorom óta mindig hordok melltartót nappal mert nagy a cicim, jelenleg szoptatok is és nem szeretném hogy megereszkedjen.
A legging tuni tök jó ötlet nekem sajna nem áll jól pedig az tényleg kényelmes is és olyan mintha rendesen felöltöztél volna otthonra is:)
Melegítőbe vagyok, szeretem a tapadósat. :) Felül egy pamut, általában nagyobb kivágású csajos póló. Azért a cicim nem esik ki. :D Szeretem a leggingeket is.
Mindig van rajtam egy kényelmes- csinos melltartó. Szeretem a fehérneműket. Egyébként még szoptatok, így muszájból is hordom.
Én ilyen sport melltartót hordok itthon.
Még szoptatok,úgyhogy azért is kell.
Nem szeretném,ha nagyon megereszkednének
a cicijeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!