Miért nem képes felfogni, hogy miért van vége emiatt a kapcsolatunknak?
A választ Te magad is többszörösen kifejtetted.
A gyerek apja nem akarja, hogy szülj neki. Egyedül pedig nem tudod felnevelni. Szerintem innentől nincs tovább min gondolkodnod. Egyébként a 12. hétig tudsz abortuszra menni.
Hidd el, ha eljött volna az ideje a babavállalásnak, az másképp nézne ki!
Abortusz vagy add örökbe.
Keress egy olyan pasit akire bajban is számíthatsz.
Ha megtartod jó eséllyel beleroppansz.
1.fel lehet nevelni egyedül is gyereket, sokan így teszik, ez persze sokkal nehezebb, de nem lehetetlen!
2. az ilyen férfi nem férfi, nekem eszembe se jutna az együtt maradáson gondolkodni, minek, mindig is alkalmatlan lesz pl az apaságra
3. ha valóban ennyire aggódsz attól hogy férfi nélkül kell gyereket vállalnod, akkor sajnos tényleg csak az abortusz maradt-ha meg tudod tenni, akkor meg is kell tenned, viszont számolni kell azzal, hogy lelkileg életeid végéig terhelni fog
4. ha úgy érzed képtelen vagy az abortuszra, akkor meg nincs kérdés, meg kell tartanod :)
5. tessék rendesen védekezni (pontos gyógyszer szedés mellett nem leszel terhes )
u.i nem létezik olyan nő, aki úgy terhes, hogy maximálisan felkészültnek érzi magát az anyaságra, tehát ezt az érzést ne várd! egy picit mindenki szorong, és így a normális!
Először is azt kell eldöntened, hogy megtartod-e a bábát, vagy nem. Nagyon nehéz lesz mindenképpen, bárhogy döntesz is. Mivel az írásodból nekem az jön le, hogy te már érzelmeket táplálsz a pici iránt, ezért lelkileg iszonyúan meg fog gyötörni az abortusz, (ha úgy döntesz) viszont ha megtartod, és nyomorognod kell esetleg, akkor abba is bele lehet rokkanni. (pláne segítség nélkül)
Ha elfogadsz egy tanácsot tőlem: Bárhogy döntesz is, ezzel a férfival ne maradj együtt semmiképp. Nem azért, mert ő most az abortuszt támogatná, hanem mert totál érdektelen a te érzéseiddel kapcsolatban. Valamint mert meg sem hallgatja, hogy te mit szeretnél, mit gondolsz.
Sajnálom, hogy így alakult, bárhogy döntesz is, kitartást!
Én a helyedben soha többé nem akarnám látni ezt a férfit, örökre kitörölném az életemből...
Mi az, hogy nem akar még beszélni se róla?? Hát akkor oké, én meg soha többé nem akarom látni...
Ez nem úgy megy, hogy ő eldöntötte, hogy te mész abortuszra és kész..., lehet, hogy te is ezt választottad volna, ha normálisan áll a dolgokhoz, és reálisan átbeszélitek, hogy mik a jövőre a kilátások... de ha még nem is hajlandó tudomást venni róla... szívből sajnállak.. ez a férfi nem szeret téged!
Maradj egyedül, és csak úgy gondold végig a baba dolgot, hogy őt teljesen zárd ki az életedből.. ugyanis rá nem fogsz tudni számítani semmiben! Ha egyedül is be tudod vállalni a gyereket, akkor neveld fel egyedül... (nem leszel örökké egyedül :) )
Ha pedig úgy érzed, hogy nem menne, akkor vetesd el... de ha jót akarsz magadnak és megfogadsz egy jó tanácsot, utána messziről elkerülöd ezt a férget!!! Ugyanis vissza akar majd menni mint ha mi sem történt volna!!
Ez egy jó példa arra, hogy mikor kell véget vetni egy kapcsolatnak..
Kívánom, hogy a legjobb döntést hozd meg!
Azért nem bírja felfogni, mert férfi.
Nekem is volt pozitív tesztem védekezés mellett, jól beijedtünk mindketten, de leültünk megbeszélni. A párom nem akart gyereket - ezt őszintén megmondta (mondjuk nem volt túl meglepő, ezért védekeztünk....). De nem dugta homokba a fejét, nem bújt ki a felelősség alól, nem zavart abortuszra. Sajnos elvetéltem (valószínű a tabletta miatt), ekkor is mellettem állt.
Ha nem így reagál, biztos elhagytam volna.
Egyedül tényleg nagyon nehéz felnevelni egy gyereket, te tudod mennyit bírsz. De azzal egyetértek, hogy ennek a kapcsolatnak sok értelme nincs.
A pasit hagyd, semmi értelme folytatni a kapcsolatot, hiszen egyátalán nem érdeklik a te érzéseid.
A gyereket, ha nem tudod egyedül felnevelni, örökbe is adhatod, nem muszáj elvetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!