Ingyenes abortusz?
azt hallottam..hogy kiskorúaknák ingyenes az első..
mivel nincs neki saját pénze amiből ezt fedezni tudná..
előre is köszönöm a vàlaszt :)
11-esnek és minden hasonlóan gondolkodónak én csak azt szoktam mondani, hogy álljon fel ebben a pillanatban a székéről, sétáljon be egy anyaotthonba, gyerekotthonba, ismerkedjen meg ott élő anyákkal és gyermekeikkel, majd hívja meg őket magukhoz, adjon nekik szállást, ételt, ruhát...
Ha mindezt megtette, akkor üljön vissza a székébe és netezzen tovább.
A nem egészségügyi abortusznál minden felmerülő költséget kifizettetnék a nővel.
Egyesek nem tudják megvenni a szívgyógyszert, másoknak meg fizetjük, hogy elvetessék a gyereküket.
Nincs ez így jól.
De baba kisgyerek emberpalanta
En lattam14-16 18 -20 hetes magzatot elve megszuletni sajnos mehen beluli fertozes utan.
A szajat ki tudja nyitni a kezet okolbe szoritani es rugdosni is tud A kicsi szive dobog a mellkasa emelkeprobal levegot venni.
Sajnos pont mult heten ott voltam mikor egy ilyen picike megszuletett nem elvetettek hanem elveszetettek a szulok.
Azt a dumat hagyuk nem ember bla bla mert komolyan csatolok egy kepet rola kezembe fogtam lattam tudom mirol beszelek.
anyaotthon igen szomoru hely De aki el az mar egy ajandek.
Tehat a szomoru sors miatt inkabb oljuk meg a gyerekeket az jobb.
tehat ha elore tudod egy gyereknek rossz sora lessz akkor akar meg is olhetjuk?
Nyirjuk ki a nagymamat is mert a soc otthonok allapota szornyu???
Szenvedesnek van ertelme az emnber erosodik tanul belole Eljn majd a gyereknek egy olyan szakasz az eleteben amikor majd boldog lessz es a gyerekkora egy emlek lessz amitol erosodott.
Az elet mindig ertekes marmennyi sznevdesssel is jar.
En is dolgoztam(gyakorlat) anyaotthonban es az ott levo anyak tobsegenek ez jobb hely volt mint otthon.Mind sajat donteseneke kovetkezmenyebol volt ott (rossz parvalasztas pl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!