Mikor ingyenes az abortusz?
Figyelt kérdés
Az érdekelne,h ha valakinek nincs munkája és a munkanélküliről se kap már pénzt akkor mennyibe fog neki kerülni?2011. jan. 3. 16:40
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, csak nemi erőszak esetén ingyenes.
3/9 anonim válasza:
ha munkanélküli akkor úgy tudom hogy jár valami kedvezmény. de csak akkor ha érvényes papirral tudja igazolni. pontos árat nem tudok mondani.
4/9 anonim válasza:
Rászorultsági alapon lehet méltányossági csökkentést kérni.
Ingyenes akkor, ha sterilizáltak, és ennek ellenére terhes lettél, illetve ahogy előttem írták nemi erőszak esetén is.
Plusz az egészségügyi indokkal végzett terhességmegszakítás is ingyenes.
5/9 A kérdező kommentje:
Már nem kapok támogatást,de még regisztrálva vagyok ott...semmi pénzt nem kapok sehonnan...munkahelyem nincs és akitől van elég nagy drog függő...így mennyi esély van rá?
2011. jan. 3. 17:30
6/9 A kérdező kommentje:
meg nem tudtam,h az vagyok és antibiotikumokat szedtem és használtam gyógyszert,de kiszakadt a gumi és azt hittem,h még védett vagyok...karácsonyig használtam antibiotikumot
2011. jan. 3. 17:32
7/9 anonim válasza:
akkor kb 30ezer ft, legalábbis 2009-ben ennyi volt.
Ha te vagy vagy az anyukád kap segélyt, vagy munkanélkülit akkor kb a harmada, de kell a kis rózsaszín papír amit a postás a pénzzel együtt hoz.
8/9 A kérdező kommentje:
De nem kapok pénzt...
2011. jan. 3. 18:35
9/9 anonim válasza:
2esetben ingyenes:1.ha nemi erőszak történt
2.ha van közgyógy kártyád.
Amúgy pedig kb 30e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!