Kisgyerekes anyukák! Mennyire gyakori nálatok a Petra név?
Figyelt kérdés
Bölcsiben, oviban, játszótéren sok Petrával találkoztok? Nagyon tetszik ez a név, de nem szeretném azt, hogy ha elkiáltom magam a játszótéren akkor 6 kislány szalad oda...:P2013. ápr. 18. 18:24
2/13 anonim válasza:
Először is a gyerekek felismerik a saját anyjuk hangját 1000 közül is,szóval ha lesz 6 Petra a játszótéren nem fog odaszaladni csak a tied:-)
Másodszor pedig nem egy gyakori név,legalábbis nálunk nem.
Harmadszor meg ne másoknak akarj megfelelni a gyerek nevével hanem magatoknak(párod meg te)
Amúgy nagyon szép név:-)
3/13 anonim válasza:
Mostanában egyáltalán nem születtek felénk Petra nevű lányok.
Ismerőseim közt is talán 1-2 van, akit így hívnak.
4/13 anonim válasza:
A kilencvenes években volt nagyon nagy divat ez a név. A kétezresekben a top tízben volt, utóbbi két évben már csak a top 20-ban.
5/13 anonim válasza:
4-es vagyok, de amúgy a top nem sokat jelent, ha megnézed, hogy attól függetlenül, hogy rajta van ténylegesen hány gyerek kapta meg. Többnyire az első 1-3 az, ami kiemelkedően sok a többi csak több, de azért egy év alatt mondjuk 500 gyerek megkapja a megszületett 90 ezerből (igaz ez együtt fiú és lány, de akkor is) az azért nem olyan sok.
6/13 anonim válasza:
ismerek párat,nem túl gyakori
nem ritkább vagy gyakoribb mint a Hanna,..na abból aztán van sok.
7/13 anonim válasza:
én 3 Petrát ismerek, de már felnőttek.
8/13 anonim válasza:
Unokahúgom és barátnőm kislánya is Petra. Mindketten 2 évesek.
Viszont előtte soha egy Petrát sem ismertem, felénk alapvetően nem gyakori név. Lányom ovis, és egy Petra sincs köztük.
9/13 anonim válasza:
Érdekes mert az elmúlt évek statisztikái szerint gyakori név de én egy 5 éves Petrát ismerek, egy 28 évest meg egy 3 évest. Pedig 3 gyermekem született az elmúlt 6.5 évben és sok sok kisgyerekes és babás ismerősünk van/lett.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...:)
2013. ápr. 18. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!