Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti támogatnátok hogy...

Anyukák, ti támogatnátok hogy a csp-t utalványban adják?

Figyelt kérdés

Nem csak ételre fordíthatóra, hanem ruhára, cipőre is.

Azért kérdezem, mert beszélgettünk a barátnőimmel és a legtöbben igen. Kicsit meglepett, azt hittem hogy elleneznék.

2013. ápr. 18. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem mindegy lenne
2013. ápr. 18. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Végül is nekünk is mindegy lenne, mert bőven elköltünk annyit kajára, amennyi a családi pótlék össze. Az az egy zavarna, hogy most a családi pótlék számlára érkezik, ha pedig utalványban kapnánk, akkor valószínű azt is postás hozná. Ha véletlenül nem vagyunk itthon, akkor mehetnénk be a postára átvenni, ami annyira nincs közel.
2013. ápr. 19. 10:05
 13/14 zabmester ***** válasza:
77%
Én nem örülnék neki. Nálunk nagyon elszórtan jönnek a pénzek, először a családi, aztán 3-4 nappal később jön még pénz, utána egy hét múlva megint, és így tovább. Tehát a családi után még napok telnének el, amíg végre készpénzt kapok a kezembe (vagy a kártyámra), és azért vannak dolgok, amiket akármilyen utalvánnyal sem tudok megoldani. Meg azért nálunk nem úgy megy, hogy akkor felcímkézem, hogy ez a családi, ezt a gyerekre adták, ezt akkor csak rá költöm, hanem egyszerűen ami érkezik pénz, abból megveszem/kifizetem azt, amit éppen kell. Ha másodikán-harmadikán épp tele a hűtő, a gyereknek van mindene, viszont elromlik a wc, akkor kifizetem a szerelőt a csp-ből, aztán ha megjön az egyetemről az ösztöndíjam, és mondjuk pont akkor kell a gyereknek új cipő, akkor azt meg kifizetem abból. Vagyis pont hogy nem, mert nálunk nincs ez, hogy ezt "ebből" fizetem ki, azt meg "abból", megy be az egész ugyanabba a kalapba, és mikor mire van szükség, úgy veszünk ki belőle. De mivel nem egy összegben jönnek a pénzeink, sőt, hónap közepéig elszórtan jönnek kisebb nagyobb összegek, így engem nagyon zavarna, ha a családi pótlék nem pénz formájában érkezne.
2013. ápr. 19. 11:44
 14/14 zabmester ***** válasza:
100%
Ja, még a másik bajom az utalvánnyal: vajon ezt minden piaci kofa, minden sarki zöldséges elfogadja? Ugyan... Így kényszerítve lennék rá, hogy esetleg drágább helyen vásároljak, hiába tudok olyat, ami olcsóbb, ha ott nem fogadják el.
2013. ápr. 19. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!