Mikor és kinek kell a munkahelyen megmondani hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Munkahelyem úgy működik, hogy pályázaton vagyok és van egy közvetlen főnököm.Az ő pályázatán vagyok tehát nem a munkahelyem költségvetéséből van a bérem. Közvetlen főnökömnek már megmondtam hogy mi a helyzet. De az igazgató meg a pénzügyi részleg nem tudja (sőt senki más sem). Nekik meg kell mondanom most vagy ráérek később lényeg hogy közvetlen felettesem tudja? 12 hetes múltam.2013. ápr. 18. 07:54
1/10 anonim válasza:
Úgy tudom a munka adódat kell tájékoztatni, tehát aki a cégvezető vagy aki a szerződést aláírta mint munkáltató!
2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is így tudom csak nem világos, mert a szerződésem az igazgató is aláírta mint hogy az ő cégénél dolgozom, de a pénz közvetlen főnököm nevén fut neki is alá kellett írni a szerződésem.
Lehet akkor legjobb ha a gazdaságiban bejelentem?
2013. ápr. 18. 07:58
3/10 anonim válasza:
Olvasd el ezt a cikket, hátha segít:
4/10 anonim válasza:
Hú, itt még valami ami fontos lehet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi tehát akkor még írásban is be kell jelentenem. Szuper...
2013. ápr. 18. 08:04
6/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy határozott idejű a szerződésem.
2013. ápr. 18. 08:07
7/10 anonim válasza:
Sajnos a határozott idejű szerződés ha lejár, utána nem lesznek kötelesek meghosszabbítani mert terhes vagy. Sőt... emiatt meg főleg nem fogják. Szülés előtt jár le???
8/10 A kérdező kommentje:
Nem nem szerencsére nem csak utána. Októberben jönne a picur és februárig van szerződésem. Semmiképp nem fognak felvenni ha lejár mert nincs pénze a cégnek így tudom hogy utána munkát kell keresni, ilyen szempontból jókor jött a baba.
2013. ápr. 18. 08:14
9/10 anonim válasza:
Igen szerencsére akkor jogosult leszel táppénzre és TGYÁS-ra is. :)
10/10 A kérdező kommentje:
jaja.
2013. ápr. 18. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!