Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha apasági vizsgálatot szeretn...

Ha apasági vizsgálatot szeretnék, akkor mennyibe kerül és ki fizeti? Ki tudja megmondani és hogy kell intézni? Igaz hogy több mint százezer Ft?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jogtalanul feltételezted, hogy ő az apa, vagyis a vizsgálatból az derül ki, hogy nincs köze a gyerekhez, akkor kell fizetned érte - én így tudom.
2013. márc. 11. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Már 30-40ezerért is megoldható.
2013. márc. 12. 05:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha pl azért szeretnéd, mert apuka nem fizet gyerektartást, és a nevén sincs, akkor először talán az állam fizeti. Az biztos, hogy megelőlegezik. Ha az derül ki, hogy valóban ő az apa, akkor vele fizettetik ki. Ha az, hogy nem, akkor a nővel. De ha csak úgy simán szeretné valaki megcsináltatni, akkor megint csak saját zsebből kell- logikusan. Egyébként úgy tudom, hogy 50e Ft körül van,
2013. márc. 12. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
300.000 Ft-ról tudok.
2013. márc. 12. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:

itt van 2 link

[link]

[link]

2013. márc. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!