Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félidős vetélésre hogyan...

Félidős vetélésre hogyan reagált a környezeted? Én várok sokat?

Figyelt kérdés
Közeli barátnőim akkor frissiben sok szeretetet adtak, azóta van aki rá sem kérdez, hogy vagyok :( picit távolabbi ismerősök (szomszéd, munkatársak stb) közül senki semmit nem mondott. Pedig tudták, hogy babát várok... ha fél mondattal célzok rá, hogy pl szomorú vagyok, elterelik a szót.
2013. ápr. 17. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
Mindenkinek megvan a saját baja
2013. ápr. 17. 19:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ugy vannak vele jobb nem felhozni témába. Nem tudják hogy kezelni. Én sem tudnám.
2013. ápr. 17. 19:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az ember ilyen helyzetbe nem nagyon tud mit mondani,szerintem ezért terelik a szót a témáról.:(

Sajnálom.

2013. ápr. 17. 19:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarnak emlékeztetni rá. Nem azért mintha nem lett volna, de nem akarják, hogy szomorú legyél. Én barátnőmmel éltem át ezt, és megmondom őszintén a tehetetlenségbe majdnem megörültem, hogy nem tudtam mi lenne neki a jó, ha szoba hozzam vagy nem ha nem.

Viszont ha te szoba hozód és nem hallgat meg akkor az nem barát.

2013. ápr. 17. 19:50
 5/15 anonim ***** válasza:
38%

Te vársz sokat!

Ez egy kellemetlen téma, nem mindenki beszél róla szívesen, lehetnazért sem hozzák fel, mert akkor lékeznél...

Ha meg mindenki ezzel jönne az lenne a baj...

2013. ápr. 17. 19:56
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

Ilyenkor jössz rá ki az igazi barát! Bár ha frissiben sok szeretetet adtak, akkor szerintem az épp elég! Engem éppen akkor került a legjobban "barátnőm", akit éveken át mindenben támogattam. Ha baja volt naponta hívtam, segítettem szavakkal, ha ott lenni épp nem tudtam. Amikor én kerültem ilyen bajba, még egy telefont se kaptam tőle, pedig akkor van a legnagyobb szükség rá. Később már én sem igazán akartamerről beszélni. De ott és akkor kellett volna a támogatás. Tanultam belőle.

Szomszédok stb meg nem merik felhozni a témát hidd el.

2013. ápr. 17. 19:57
 7/15 anonim ***** válasza:
26%

Nyilván nem fognak folyton ezzel foglalkozni. Neked sem kéne.

Nekik is gondolom van saját bajuk.

2013. ápr. 17. 19:57
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudják, hogy beszélni akarsz róla. A legtöbb ember nem akar beszélni a veszteségeiről. Ezért ezzel akarnak segíteni. Azt hiszik, így teszik jól.
2013. ápr. 17. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bunkóság, csak tapintatosak! Nem akarnak tolakodóak lenni.
2013. ápr. 17. 20:14
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
Mit szeretnél? Hogy mindig előhozzák? Nem tudhatják, te mit akarsz. A hogy vagy túl általános, te hozd elő, szerintem nem merik, örülnek, hogy már "túl vagy rajta", ha egyáltalán lesz ilyen valaha...
2013. ápr. 17. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!