Nektek hány testvéretek van és mennyi a korkülönbség? Ehhez képest ti hány gyermeket szeretnétek vállalni? Jól kijöttök a testvéreitekkel?
Én 25 vagyok és van egy 4 és fél évvel fiatalabb húgom. Mi nagyon jól kijövünk. Én 2 gyereket szeretnék.
A páromnak van egy 2 évvel idősebb húga és három 13 évvel fiatalabb féltestvére (hármasikrek - 1 lány, 2 fiú). A nővérével régebben jól kijött, de most már nagyon nem, de a kistesóit nagyon szereti. Ő 5 gyereket szeretne.:)
Így mindent összevetve megegyeztünk 3 gyerekben, bár ő úgy van vele, hogy utána majd meglátjuk, de én többet biztos nem fogok bevállalni.:)
Nekem egy 20 éves bátyám van, én pedig 16 éves lány vagyok. Elég jó a kapcsolatunk, persze a viták megvannak mint minden testvérnél :)
Amúgy mindig is nagy családra vágytam legalább 3 gyerekkel :)
Egy öcsém van, három évvel fiatalabb nálam. Nagyon jól kijövünk egymással.
Két gyerekem van, véletlenül ugyanígy alakult: A kislányomnál 3 évvel fiatalabb az öccse. (Pontosan annyi éves voltam, mikor szültem őket, mint anyukám velünk.)
Nekem egy nővérem van, 9 és fél évvel idősebb.
Két gyereket szeretnék, de nem szeretnék kis korkülönbséget. Kb 7 évet, akkor már önállóbb a gyerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!