20 hónapos lányomat nem érdekli a mese. Ez nem gond?
Igazából (szerintem), az gond, hogy könyvben nem érdekli. A tv olyan, hogy ott készen kapnak mindent, képet, hangot, különleges effekteket, nem kell elképzelni. Próbáld ki, hogy szerzel egy dia vetítőt, és úgy próbáltok mesélni neki. Akár maga is tekerheti. Javaslom, hogy először kölcsön kérjétek, mert az újabbak borsos árban vannak, és ha ez sem jön be, akkor nem kéne a pénzt kidobni.
Egyébként lehet tudni mit szeret? Építőkockázni? Babázni? Rajzolgatni? Színezni?
Egy óvó néni kismama :)
A könyveket szereti, mondogatja is az állatok neveit, hogy mit mondanak. Szereti a babás könyveket is.
De nem figyel a történetre. Ha mondjuk van egy boci a képen és próbálnám mondani neki hogy megeszi a fűvet, sétálgat, ő adja a tejet akkor nem hallgat meg, lapoz tovább.
Eljön majd az ő ideje is, addig is próbálkozz.
Én még nem látom gondnak, hogy ő még csak a lapozgatásnál tart. Pici még.
Jajj, hogy így? Az még nem baj. Ha forgatja, nézegeti, akkor semmi probléma nincs. Olyan 3 éves koruk körül kell, hogy az egyszerűbb, rövid állatmesék iránt érdeklődjön. (Én azt hittem, hogy kompletten minden hasonlót elutasít, még csak nézelődés szintjén sem.) Egyébként nem tudom, hogy megy nálatok, de rövidke kis esti mesét szoktatok neki elalvás előtt mondani?
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!