Hason alvásbol lehet gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok 15+1hetes terhes vagyok és éjjel arra ébradetem hogy a hasamon fekszek...Ugye ebböl nem lehet valami gond?2013. febr. 7. 09:18
1/4 anonim válasza:
nem, ha a babának már kellemetlen lesz, hidd el, felébredsz rá és automatikusan megfordulsz
nem lehet ettől baja, érezni fogod, ha már nem jó a hason fekvés, nagyon kényelmetlen lesz és ösztönösen fordul az ember
2/4 A kérdező kommentje:
Oké!:)Köszi:)
2013. febr. 7. 09:37
3/4 anonim válasza:
Egyszer én is arra ébredtem éjszaka, hogy hason fekszem, illetve hason keresztül fordulok át a másik oldalamra. Nem lesz belőle gond, nyugi. Elvileg hason is lehetne aludni, ha alápóckolnál, dehát ki meri kockáztatni...
4/4 anonim válasza:
Szia! Én a terhesség alatt eleinte minden reggel hason ébredtem, állandóan ezen paráztam, próbáltam oldalra fordulni, de hát ez volt a korábban mindig így aludtam. Amikor pedig már jó nagy volt a hasam, és mindenhol azt lehetett olvasni, hogy hanyatt fekve nem jó aludni, csak úgy ébredtem minden reggel... De a dokim megnyugtatott, egészséges terhesség esetén teljesen mindegy, hogy alszol. Ahogy kényelmes, úgyis úgy fordulsz alvás közben. Minden jót és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!