Most mit tegyek? Családi pótlék gond!
Figyelt kérdés
2 éve külföldre költöztem de nem mondtam le a családit(hozzá teszem távozási szándékomrol tudott a gyámügyes is és még mégsem szolt hogy le kéne mondani).most irta egy ismerősöm hogy az ebből baj is lehet. Ha anyám bemegy lemondhatja helyettem? Gondolom meghatalmazással.
Milyen következményei lesznek ha kiderül? Nem birom egybe kifizetni.
2013. márc. 4. 10:05
1/5 anonim válasza:
Visszakell fizetni.Nekem csak 2 év mulva irtak levelet,addig jo sok kamat ment rá...Kérj részletfizetési lehetöséget!
3/5 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy a gyámügyes tudott róla, a családi pótlékot neked kell intézni, nem tartozik a gyámügy hatáskörébe.
4/5 anonim válasza:
Amikor leadtad a kérelmet annó abban nyilatkoztál hogy minden ilyen esetben irásban tájékoztatod őket. Sajnos vissza kell fizetni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 4. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!